Doğa ve Eğitim Buluşuyor: Başkan Güngör, Ali Kayası'nda Öğretmenleri Ağırladı!

Başkan Güngör, öğretmenlerle buluştu! Ali Kayası Cam Teras'ında gerçekleşen etkinlikte, öğretmenlere teşekkür etti ve turizm projelerini paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2023 11:52
Doğa ve Eğitim Buluşuyor: Başkan Güngör, Ali Kayası'nda Öğretmenleri Ağırladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte okul yöneticileri ile bir araya geldi. Başkan Güngör, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Bu günlere gelmemizi sağlayan öğretmenlerimizin değerli ellerinden öpüyorum. Ahirete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Güngör, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ve okul idarecileri ile birlikte Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri'nde gerçekleştirilen programda, tamamlanma aşamasına gelen tesisin son durumu hakkında katılımcılara bilgi verdi. İl Milli Eğitim Müdürü Kahraman, "24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen bu programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör'e içten teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.

baskan-gungor-ogretmenlerle-bir-araya-geldi.jpg

ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLAYAN BAŞKAN GÜNGÖR

Başkan Hayrettin Güngör, tüm öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, "Bu özel gün vesilesiyle bugün Ali Kayası Cam Teras'ta buluştuk. Davetimize katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bizleri bugünlere getiren öğretmenlerimizin değerli ellerinden öpüyor, ahirete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü içtenlikle kutluyorum" şeklinde konuştu.

ALİ KAYASI CAM TERAS'IN ÖNEMİ

Başkan Güngör, Ali Kayası Cam Teras projesi hakkında katılımcılara bilgi vererek, "Kahramanmaraş, tarihi ve doğal zenginlikleriyle öne çıkan bir şehir. Ali Kayası, şehrimizin önemli doğal güzelliklerinden biridir. Üç yıl önce burayı ziyaret ettik ve turizme kazandırmak amacıyla bir proje hazırladık. Projemizin ilk aşaması hemen tamamlanacak. Restoran, ahşap yürüyüş alanları, cam teras ve otopark gibi tesisleri içeren bu aşama, bölgenin önemli bir ziyaretçi potansiyeline hizmet edecek. İlerleyen aşamalarda ise buraya köprü inşa edilecek, Menzelet Barajı'ndan tekne bağlantısı sağlanacak ve doğaseverler için kamp alanları oluşturulacak" dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.