Diarra'dan Galatasaray'ı kızdıran sözler

Diarra'dan Galatasaray'ı kızdıran sözler

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2016 10:04
Diarra'dan Galatasaray'ı kızdıran sözler

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde transferi için büyük uğraş verdiği Fransız futbolcu Lassana Diarra, bu transfere bakış açısını açıkladı.

Marsilya forması giyen Fransız futbolcu Lassana Diarra, Galatasaraylılar'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Sezon başı Sarı-Kırmızılı takımla görüşen Diarra yaptığı görüşmelerin sebebini ilginç bir şekilde açıkladı. FIFA'dan aldığı 10 milyon euroluk cezayı hatırlatan Diarra; "İnsanlar bu yaz yaptığım transfer görüşmelerimi unutsun. Galatasaray'la sadece cezamı ödemek için masaya oturdum. Buradan ayrılsam da hep Marsilyalı kalacaktım. Ben burada mutluyum." sözlerini kullandı.

"YAZIN GALATASARAY'A GİDEBİLİRDİM, AMA GİTMEDİM"

Galatasaray'a FIFA'dan aldığı 10 milyon euroluk cezayı ödemek için gitmeyi düşündüğünü belirten Fransız yıldız, "Burada bunu tartışmak istemiyorum ancak, bunu söylemek önemli. Yazın ayrılabilirdim, ama hala buradayım. Duygusal bir insanım. Kafamda bir şey olunca, vücudum da bundan etkileniyor. Artık önümde 20 yıl yok. Büyük takımlarda oynadım, bir babayım. Cezanın kararımı etkilemesi normal. 16 ay boyunca oynamadım ve bu zaman zarfında yalnızdım, kimse bana yardım etmedi. Sakatlık oldu, ceza oldu, bunlar insanı farklı şeyler düşünmeye itiyor" diye konuştu.

Galatasaray, yaz transfer döneminde Lassana Diarra ile uzun süre görüşmüş ancak sonuç alamayınca Nigel de Jong'u kadrosuna katmıştı.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.