Devletimize güveniyoruz, destekliyoruz

Topçuoğlu Perde Home Tekstil İşletme Yöneticisi Enver Topçuoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından gazetemize seçim değerlendirmesi ve ekonomi alanında açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Devletimize güveniyoruz, destekliyoruz

Topçuoğlu; “Seçim hesabı yapanları devletimiz ve milletimiz hezeyana uğrattı” dedi.

Kahramanmaraş genelinde yerel seçimlerin Cumhur İttifakı lehine sonuçlanmasıyla birlikte Topçuoğlu Perde Home Tekstil İşletme Yönetici Enver Topçuoğlu; “Her zaman olduğu gibi Kahramanmaraş’ta on ilçe ve büyükşehir belediyelerini Cumhur İttifakı kazandı. İller genelinde AK Parti birinci oldu. Seçim hesabı yapanların hesabı sona erdi. Dolar krizinin yaşanmasına sebep olanları devletimiz ve milletimiz hezeyanla sonuçlandırdı. Böyle beklentileri olanlar hezeyana uğradı. Bundan sonraki süreçte esnaf ve işverenlerimiz daha olumlu bir şekilde yansımalarını gösterecek. Bu dönemde sonraki süreç çok daha iyi olacak. Bu bağlamda hem şehrimiz hem de ülkemiz için yapılan yerel seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. 2018 ağustos ayında ekonomi alanında yaşanan ve dövizlerin istikrarsız bir tablo seyretmesiyle birlikte Türkiye ekonomisi sarsıldı. Azdan az, çoktan çok gitti. Önümüzde ki süre zarfında 4 buçuk yıl seçim olmayacak. Devletimiz güzel çalışmalara ve ekonomi alanın odaklanacak. Çalışmaların ardından yaşanacak süreç daha iyi olacaktır. Her zaman devletimize güveniyor ve destek veriyoruz” dedi.

Seçim sürecinin atlatılmasıyla birlikte ekonomide bir rahatlama meydana geldiğini faiz oranlarının düşmesiyle birlikte de bütün sektörler yeniden rahat hareket edeceği ekonomi ortamının sağlanacağını vurgulayan Topçuoğlu; “Yerel seçimin hemen ardından dolarda gözle görülür bir düşüş yaşandı ve yatırımcılar yatırımlarına devam ediyor. Hem dışarıda ki hem iç piyasada ki yatırımcılar yerel seçimleri bekliyordu. Bu süreci yakından takip ediyoruz bu haftadan itibaren insanlar alışverişini rahat bir şekilde yapıp ekonomiye katkı sağlama başladı. Faizlerin bir an evvel düşmesi ile konut satışları gözle görülür derecede artış gösterecek konut satışlarının artması da bütün sektörlerde esnaflara olumlu olarak yansıyacak. Bundan sonra ki sürecin iyi olmasını umut ediyoruz, bu süreci de güzel bir şekilde atlatacağız” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.