Devamını ve tekrarını diliyorum

MÜJDAT BAYAZIT - SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ BAŞKANI

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Devamını ve tekrarını diliyorum

MÜJDAT BAYAZIT - SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ BAŞKANI

PROGRAMI NASIL DEĞERLENDİRİRSİNİZ?

Gönül arzu eder ki bu tür programlar sık sık tekrarlansın. Uzun süredir göremediğimiz meslek erbabı arkadaşlarımızla, iş adamlarıyla beraber olduk. Devamını ve tekrarını dilerim. Programı organize eden genç girişimcilerinde başarılarının devamını diliyorum.

DAHA ÖNCE Kİ SÜREÇTE DAVETLER HEDEFLENEN KİTLELERE ULAŞTI MI?

2 dönem KMTSO meclis üyeliği yaptım. Orada bir intibah bıraktık. Dün yaşlandığımızı fark ettik. Gelen gençlerin hepsi elimi öpmek istedi, saygı gösterdiler. Bizde onlara hürmetlerimizi ilettik. Bu sivil toplum faaliyetleri belirli kitlelerin bir biriyle kaynaşmasına yarar. Daha önce ki dönemlerde de bu tür organizasyonlar gerçekleştirmiştik. Sağ olsunlar  tüm programlarına da  davet ederler, mümkün olduğunca davetlerine icabet etmeye dikkat ediyoruz.

EKONOMİNİN ZOR GİTTİĞİ BU DÖNEMDE İNSANLARIN ARASINDA TİCARİ İLİŞKİLERİN GELİŞMESİNE VE ŞEHRİN EKONOMİNE FAYDA SAĞLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Kesinlikle bu tür faaliyetler neticesinde insanlar konuşur, tanışır, muhabbetleri gelişir belki ticari faaliyetlerinin gelişmesine vesile olur. Odadan uzun zamandır böyle bir çalışma bekliyorduk. Bu etkinlik bizi ziyadesiyle memnun etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.