Deva Partisi Kahramanmaraş'tan ASKF'ye hayırlı olsun ziyareti

Deva Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı, İl Başkanı Uzm.Dr. İrfan Karatutlu ve İl Başkanlar Kurulu yeni seçilen Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2021 17:09
Deva Partisi Kahramanmaraş'tan ASKF'ye hayırlı olsun ziyareti

Başkan Ekrem Karaoğlan ve yönetim kurulu üyelerinin samimi bir ortamda karşıladığı Deva Partisi İl Teşkilatı ve Federasyon üyeleri şehrimizin spor sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

SU SPORLARI’NDA ŞEHRİMİZDE BÜYÜK POTANSİYEL VAR

Kahramanmaraş’ın amatör spor kulüplerinin mevcut ağırlığının ‘Futbol’ branşında olduğu konuşulan görüşmede özellikle ‘su sporları’ alanında şehrimizde büyük bir potansiyelin olduğu vurgulandı.

Yerel yönetimlerin, amatör spor kulüplerine desteğinin mutlaka olması gerektiğini belirten, Deva Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Uzm.Dr. İrfan KARATUTLU, gelecek seçimlerde yerel yönetimleri devraldıklarında, Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başta olmak üzere sporla ilgili tüm Sivil Toplum Kuruluşları ile sıkı iletişim içerisinde olacaklarını belirtti.

Ziyarete Deva Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatından; Sağlık politikaları Başkanı Uzm. Dr. Ejder Seçkiner, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Volkan Dalyan, Digital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları başkanı Barış Bayram Öcal ve Gençlik Politikaları Başkanı Turgut Sezal katıldı.

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetiminden ise Başkan Vekili Adnan Alagöz, Başkan Yardımcısı Abdurrahman Akbaba, Mali sekreter Ali Aydın, Eğitim Sekreteri Adem Karaköse hazır bulundular.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.