Daha güçlü şehir ekonomisi için el ele

Tarihler 2018 yılının son haftalarını gösterirken Diriliş Haber Gazetesi Ekibi olarak binlerce esnafın kayıtlı olduğu esnaf odaları ile sendikaların kapılarını çalarak Kahramanmaraş Kent Ekonomisinin gelişimi için neler yapılması gerektiğini konuştuk.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Daha güçlü şehir ekonomisi için el ele

Kahramanmaraş siyasetinin gündeminde olmayan şehir ekonomisini, gündeme taşıyarak Sivil Toplum Kuruluşu önderleri ile şehir ekonomisinin geçmişini ve geleceğini değerlendirdik. Kahramanmaraş ekonomisinin güçlenmesi için ortak kanılar arasında kamu yatırımları ile dışarıdan şehre para akışını sağlamak ortaya çıkıyor. Aynı zamanda bunlarla birlikte şehirde yaz ve kış turizminin gelişmesi ekonomi anlamında ciddi bir avantaj sağlayacak.

<<<<----RÖPORTAJLAR İÇİN TIKLAYINIZ---->>>>

KAHRAMANMARAŞ EKONOMİDE ODAK NOKTASI OLMALI

Gazetemize açıklamalarda bulunan Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarının ortak önerileri arasında Kahramanmaraş’ın ekonomi anlamında odak noktası olabileceği kamu yatırımlarının gelmesi gözlere çarpıyor. Bununla birlikte Kahramanmaraş ekonomisine zarar veren etkenlerden bir tanesi de çevre iller arasındaki bağlantı otobanlarının Kahramanmaraş’a uğramaması olarak görülüyor.

<<<<----RÖPORTAJLAR İÇİN TIKLAYINIZ---->>>>

“HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN” MESAJLARI

Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarından hemen hepsi verdikleri demeç sırasında Kahramanmaraş için herkesin elini taşın altına koyması gerektiği mesajını aktardı. Ağustos ayında başlayan ekonomik saldırılara karşı hükümetin ekonomi politikasının her zaman arkasında duran Kahramanmaraş’ın Sivil Toplum Kuruluşları, birlik ve beraberlik adına çok önemli mesajlar aktardılar.

<<<<----RÖPORTAJLAR İÇİN TIKLAYINIZ---->>>>

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.