Cumhuriyetin 100. Yılında Kahramanmaraş'a 1000 Fidan: Hatıra Ormanı Oluşturuldu!

Cumhuriyetin 100. yılında, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Hatıra Ormanı'nda 1000 fidan dikimi gerçekleştirildi. Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes" projesiyle, doğaya anlam katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2023 14:33
Cumhuriyetin 100. Yılında Kahramanmaraş'a 1000 Fidan: Hatıra Ormanı Oluşturuldu!

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Hatıra Ormanı alanında anlamlı bir fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi. "Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes" sloganıyla yola çıkılan projede, 1000 adet fidan toprakla buluşturularak Cumhuriyetin bu özel yılını unutulmaz kıldı.

cumhuriyetin-100-yil-etkinlikleri-kapsaminda-100-yil-hatira-ormani-olusturulmasi.jpg

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılını özel kılmak adına başlatılan Hatıra Ormanı projesi, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü alanında gerçekleşti. Projeye gösterilen büyük ilgi ve destekle 1000 adet fidan dikimi gerçekleştirilerek, bu özel yılda doğaya anlam katan bir adım atıldı.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Hatıra Ormanı, "Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes" düşüncesiyle toplumun her kesimini bir araya getirerek, çevre duyarlılığını artırmayı hedefliyor. Cumhuriyetin 100. yılında başlatılan bu anlamlı projede yeşilliklerin yeşermesiyle birlikte, Cumhuriyetin iz bırakmaya devam etmesi temennisi dile getiriliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.