Cumhur İttifakı ülke istikrarı için atılmış en büyük adım

31 Mart seçimlerinde 2014 yılından farklı bir sahne ile karşılaşılmadığını belirten Türkoğlu Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhtar Deniz seçim sürecini ve sonrasındaki beklentileri hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Cumhur İttifakı ülke istikrarı için atılmış en büyük adım

Cumhur İttifakı’nı Türkiye’nin istikrara kavuşması adına atılmış en büyük adım olarak değerlendiren Muhtar Deniz; “Cumhur İttifakı Türkiye’nin son zamanlarda yaşadığı bir takım badireler sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin istikrara kavuşması adına attığı en büyük adım. Ülkemize hemen içeriden hem de dışarıdan, gerek ekonomi gerekse siyasi alanlarda darbe vurmak isteyenlere fırsat vermemek adına geleceğimizin bekası için bu ittifak kuruldu.  İttifakın seçmen tabanında karşılık bulduğunu düşünüyorum. 31 Mart seçimlerinde özellikle doğu ve güneydoğu bölgesinde Cumhur İttifakı’nın başarısı tartışılabilecek bir konu değil. Terörden temizlenen bu bölgede halk kararını doğrudan yana kullandı. Kahramanmaraş’ta ise 2014 yılı seçimlerinden farklı bir sahne ile karşılaşmadık. Özellikle gönül belediyeciliği vurgusunun ve adayların sıkı çalışmasının bu süreci çok etkilediğini düşünüyorum. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ile AK Parti teşkilatları el ele çalışmalarının karşılığını aldılar. Kahramanmaraş’ta 12 Belediyeden 11 tanesini almak Cumhur İttifakı adına büyük bir başarıydı. Özellikle kayıp olarak bakılan ilçelerin bir kısmında farka gidilmesi, vatandaşın kararının Kahramanmaraş’ta net olduğunun göstergesiydi” ifadelerini kullandı.

KOBİ’LERİ RAHATLATACAK EKONOMİ PAKETLERİ BEKLİYORUZ 

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri rahatlatacak ekonomi paketleri beklediklerini ifade eden Deniz, açıklamalarına şu şekilde devam etti; “10 Ağustos sürecinden sonra esnaflarımız içerisinde ciddi anlamda sıkıntı yaşayanlar oldu. Seçim gündeminin sona erdiği şu dönemde artık ana gündemimizin hizmet ve ekonomi olmasını temenni ediyoruz. Özellikle orta ve küçük ölçekli esnaflarımızın kredi ödeme konusundaki sıkıntılarına bir an önce alternatif çözüm üretilmesi gerekiyor. Esnaf rahat olursa şehir rahat olur. Hükümetin ekonomi politikaları hamlelerini zamanında atması özellikle KOBİ’lerimizi rahatlatacaktır. Bu konuda bakanlık gerekli çalışmaları yürütüyor ama daha fazlası gerekiyor. Siyasi gündemin geride kaldığı şu dönemde hükümetimizin alacağı ekonomi kararları hayati öneme sahip”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.