Cumhur İttifakı kaçınılmaz bir ihtiyaçtır

Cumhur İttifakı’nın daha istikrarlı bir Türkiye için kaçınılmaz olduğunu belirten TOÇ-BİR SEN 56 Nolu Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Bayram Nurdoğan gazetemize yaptığı açıklamada önemli mesajlara yer verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Cumhur İttifakı kaçınılmaz bir ihtiyaçtır

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana şer odakları tarafından karşı hamlelere maruz kaldığını belirten Nurdoğan, bunlara karşı en güçlü yumruğun Cumhur İttifakı olduğunu söyledi. Nurdoğan; “Cumhur İttifakı atlattığımız birçok badireden sonra kaçınılmaz bir ihtiyaç oldu. AK Parti kuruldu kurulalı özellikle son dönemlerinde sürekli istikrara karşı şer odaklarından karşı hamleler aldı. Bunun üzerine milletimiz ile birlikte kurulduğundan bu yana sağlıklı bir şekilde istikrarı devam ettiriyorlardı. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra daha büyük bir millet-devlet beraberliği oldu. Milliyetçi Hareket Partisi de tavrını istikrardan yana koyduğu için aynı saflarda yer almaya başladılar. Bu ilk olarak 16 Nisan halk oylamasında karşımıza çıktı. Bunun sonrasında cumhur ittifakının temelleri atıldı. İki ortak parti ile süreç günümüze kadar devam etti. 24 Haziran seçimleri ülkemiz için asıl beka seçimiydi. Bu seçimden de Cumhur İttifakı alnının akıyla çıkmayı başarmıştı. Ülkemiz artık tamamen bir istikrar gücüne kavuştu. Bu istikrardan rahatsız olanlar hem siyasi alanda hem de ekonomi alanında saldırılarına durmadan devam ediyorlar. Bunlara karşı Cumhur İttifakı birlikteliği elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Bu saldırıların yanında Cumhur İttifakını zedeleyerek halkın ittifaka bakış açısı üzerinde oyunlar oynamaya çalışıyorlar. Son dönemlerde ne oldu da sebze fiyatları tavan yaptı diye algı yapmaya çalışıyorlar. Milletimizin bu durumlardan etkilendiğini görüyoruz. Bunun yansıması yerel seçimlerde de oldu. Ama ülke genelinde baktığımızda Cumhur İttifakı çoğunluğu elde etti. Cumhur İttifakının iyi yönetemediği yönünde algı operasyonları yapıldı. İkinci bir gezi parkı olayları isteniyordu. Ama bu istedikleri emellere ulaşamadılar. Özellikle güneydoğu ve doğudaki hizmeti halk karşılıksız bırakmadı. Halkın iyi yönetilmediğini söyleyenler iyi yönetemedikleri için kaybettiler. Devletin kayyum atadığı yerlerde halk bir hizmet gördü ve karşılığını verdi. Devlet milletine hizmet ederse millet de bunun karşılığını verir” ifadelerini kullandı.

Seçim sonuçları hakkında da görüşlerini aktaran Nurdoğan; “Aday adayları içerisinde millete en iyi hizmet edecek kişiler seçildi. Adaylar milletin içerisinde yer alarak seçim çalışmalarını sürdürdüler. İlk başlarda dışarıdan aday geldiği eleştirileri oldu ama bu bir şey değiştirmedi. Devam eden belediye başkanları da yapmış olduğu hizmetlerin karşılığını aldı. Millet de bunu görerek Cumhur İttifakı yönünde gerekeni yaptı” dedi.

EKONOMİ MİLLETİN GÖZ ARDI ETMEDİĞİ BİR KONU

Milletin ekonomi ile yakından ilgilendiğini belirten Bayram Nurdoğan açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “Ekonomi, milletin baktığı, göz ardı etmediği bir konu. Milletin, devletin ekonomisi ne kadar iyi olursa yaşam standartları o kadar yüksek olur. Şu anda kapitalist bir sistem piyasalara hakim. Parasız hiç bir şey yapılmıyor. Piyasalar insanların nefsine hitap edecek her şeyi barındırır oldu. Haliyle insanlar her şeyi elde etmek istiyorlar. Buna karşılık da insanların ekonomi durumlarının iyi olması gerekiyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde de asıl amaçlardan bir tanesi ekonomiydi. Sorunlar kısmında hızlı çözümler üretilsin. Gerek bakanlıklar aracılığı ile gerekse yerel yönetimler aracılığı ile vatandaşların ekonomi düzeyini en üst seviyelere çıkarmak adına önemli adımlar atılması da hedeflenenler arasındaydı. Bu dönemde de yerelde ekonomi üzerine gerekli çalışmalar yapılacaktır. Sorunların yerelde çözümüne ulaşılmaya çalışılacaktır. Ekonomide bir pahalılık oluştuğu zaman yerelde çözüm üretecek projeler anında geliştirilmeli ve uygulamaya koyulmalıdır. Vatandaşın ekonomisi yerelden yükselecek”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.