Cumhur İttifakı genelde zafer elde etti

Türkoğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karaca gazetemize yaptığı açıklamada seçim gündeminden sonra ne önemli gündemin çiftçiye destek olması gerektiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Cumhur İttifakı genelde zafer elde etti

Karaca; “Vatandaşlarımızın demokrasiye olan bağlılığı Sivil Toplum Kuruluşları olarak bizleri sevindirdi” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Türkiye genelinde olumlu sonuç aldığını belirten Karaca; “Türkiye genelinde baktığımız zaman seçim sonuçları Cumhur İttifakı açısından olumlu oldu. Birkaç yerde sıkıntı olmasına rağmen genel anlamda olumlu sonular alındı diyebiliriz. Özellikle terörden temizlenen bölgelerimizde halkın teveccühünü görmezden gelmek mümkün değildir. Cumhur İttifakı doğu ve Güneydoğu’da bizim bakış açımızla büyük bir başarı elde etmiştir. En başından beri temennimiz de bu yöndeydi. Vatandaşlarımızın demokrasiye olan bağlılığı Sivil Toplum Kuruluşları olarak bizleri sevindirdi. Kazanılan belediyelerimize de hayırlı olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

İNSANLARIMIZIN BELEDİYELERDEN BEKLENTİSİ YÜKSEK

İnsanların belediyelerden beklentilerinin yüksek olduğunu belirten Mehmet Karaca; “İnsanlar bir anlamda hizmet için oy veriyor. Kendilerini 5 yıl boyunca en iyi yönetecek olan kişiyi başkanlık makamına oturtmak istiyor. Bu anlamda baktığımız zaman belediyelerimizden insanlarımızın beklentileri hizmet yönünde oldukça yüksek. Genel seçimlerden tek farkı birebir tanıdıkları insanları destekliyorlar. Ülkemiz için bu seçimler ilk değil, son da olmayacak. Demokrasinin olduğu yerlerde seçimler her zaman rahat geçecek” dedi.

ÇİFTÇİLERİMİZ SİYASETİN DESTEĞİNİ BEKLİYOR

Çiftçilerin son zamanlarda girdi maliyetlerinin arttığını söyleyen Karaca, hem belediyelerden hem de hükümetten destek paketleri beklediklerini söyledi. Karaca, açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi; “Tarım insanoğlunun ilk mesleklerinden. Tarım olmazsa olmaz. Özellikle bölgemizdeki ekonominin yüzde 50’si tarım ile karşılanıyor. Tarımın daim olması için herkesin el ele birlikte hareket etmesi gerekiyor. Özellikle girdi maliyetlerimizin arttığı şu dönemde çiftçimizin desteğe ihtiyacı var. Belediyelerimizin çiftçiyi destekleme konusunda yoğunlaşmaları gerektiğini düşünüyorum. Belediyelerimiz tarıma sadece tarla, bağ bahçe olarak bakmamalı. Tarımın da belediyelerimizin yapması gereken altyapıları var. Tarlaların yolları var, suları var, bu gibi desteklerin her zaman olması gerekiyor. Belediye başkanlarımızın tarıma olan ilgisi bizi gerçekten mutlu ediyor. Yeni açıklanan projelerinde hemen hepsi tarıma yer vermiş. Uygulama noktasında bir sıkıntı yaşanmaz ise bu gibi destekler hem vatandaşları, hem de üreticileri çok mutlu edecektir. Kadıoğlu Çiftliğimizde geliştirilen projeler var. Oradaki yetiştiricimize belediyelerimizden gelen destekler değer katacaktır. Aynı zamanda Kahramanmaraş’ın ekonomisine de ciddi anlamda katkı sağlayan bu mahallemizde yatırımların artması, belediyelerimizin de bu yatırımda katkısının olması tarımımıza vizyon katacaktır. Çiftçilerimizin rahat üretim yapabilmeleri için belediyelerimizden tam destek bekliyoruz. Türkoğlu Belediye Başkanımızın da ziraata olan ilgisine dayanarak daha fazla destek bekliyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.