Cumhur İttifakı adayı Okumuş, sıkmadık el bırakmıyor

Mahalle Mahalle, sokak sokak, cadde cadde halkla kucaklaşmalarını sürdüren Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Osman Okumuş, “Sıkılmadık el, çalınmadık kapı fethedilmemiş gönül bırakmayacağız” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2019 12:37
Cumhur İttifakı adayı Okumuş, sıkmadık el bırakmıyor

Vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Okumuş; Kılılı Mahallesinde yaptığı mahalle toplantısında büyük ilgiyle karşılandı. Çocuklarla yakından ilgilenen Okumuş, gönüllerde yer ediniyor.

cumhur-ittifaki-adayi-okumus,-sikmadik-el-birakmiyor2.jpg

Birlik ve beraberlik içerisinde gönül birlikteliğini sürdüreceklerini ifade eden Başkan Okumuş, “Ziyaretlerde vatandaşımızın büyük teveccüh ve desteğini görüyorum. Girdiğim her mahallede bizleri halkımız teveccühle karşılaşıyor. Esnaf ziyaretinde, mahalle gezisinde gördüğüm ilgi ve alaka memnuniyet veriyor. 5 yıl boyunca halkımızın iyi ve kötü gününde hep yanında olduk. Cenazede, düğün ve nişan merasimlerinde, taziye ve hacı ziyaretlerinde, esnaf gezileri, ramazan ayında komşu iftarları, mahalle buluşmaları ile hep halkımızın içinde olduk.

cumhur-ittifaki-adayi-okumus,-sikmadik-el-birakmiyor3.jpg

Biz gönül belediyeciliği ile birlikte 5 yılda Türkoğlu’na rekor yatırımlar yaptık. Yaptıklarımız ortada. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Büyük başarılar kazanmamızın en önemli nedeni birlik ve beraberliği en iyi şekilde sağlamış olmamızdır. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerle ilgili çalışmalarımız ilçe merkezi ve mahallelerde ki ziyaret programlarımıza daha da hız kazandıracağız, geçmiş dönemde sürekli iç içe olduğumuz hemşehrilerimizle, bundan sonra da buluşmayı sürdüreceğiz" dedi

cumhur-ittifaki-adayi-okumus,-sikmadik-el-birakmiyor1.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.