Çırağın Avm’ye Uğramadan Düğün Alışverişi Yapmayın

Çırağın Group, tarafından hayata geçirilen Çırağın AVM Kahramanmaraş’ta kendi alanında dev fırsatlar eşliğinde 5 Ağustos’ta hizmet vermeye başlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2018 15:20
Çırağın Avm’ye Uğramadan Düğün Alışverişi Yapmayın

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak en uygun fiyat garantisiyle birlikte faizsiz kişiye özel taksit imkanları sunacaklarını belirterek en büyük önceliğin müşteri memnuniyeti olduğunu vurguladı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonlarının açılması sektöre de canlılık getirdi. Bu kapsamda sektörün en önemli temsilcilerinden Çırağın Group Kurtuluş Mahallesi Şeyh Adil Caddesi üzerinde Çırağın AVM, İçerisinde beyaz eşya, elektronik, züccaciye, halı, ev tekstili, ev dekorasyonu, Televizyon, Mobilya çeşitleri gibi kaliteli birçok ürünü bir arada bulunduracak. Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak gazetemize yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti:

ÇIRAĞIN AVM MÜŞTERİ DOSTU SATIŞ ANLAYIŞIYLA KAHRAMANMARAŞ’IN HİZMETİNDE

“Biz Çırağın Group olarak 20 yıldır bu işin içindeyiz. Avm noktasında Kahramanmaraş’ta ciddi bir eksikliğin olduğunu gördük ve bu eksiği gidermek için böyle bir hamle yaptık. Amacımız müşterilerimize kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak.

Şehrimize verimli ve faydalı, insanlarımızın rahatça gezebileceği bir AVM şekli düşündük. Kahramanmaraş’ta ev eşyası anlamında tamamen yerli AVM eksiği olduğunu fark ettik. Nitekim emeğimiz paramız birikimlerimiz buradan dış kaynaklı sermaye sahiplerine gideceğine bu şehrin yerli vatandaşlarında kalsın istiyoruz.

Bu hamlemiz ile vatandaşımıza fiyatıyla kalitesiyle görseliyle üstün bir hizmet kalitesi sunmak istedik. Müşterilerimize karşı güler yüzümüz ve ilgimizle bir aile ortamı sunmayı hedefliyoruz. Önceliğimiz ise kalite, fiyat, istikrar.”

1-125.jpg

“VATANDAŞ BİZE SORMADAN ALMASIN”

AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Çırak teknik bilgileri gazetemizle paylaştı. Çırağın AVM’nin 7 kat içerisinde 80 bin çeşit ürün ile vatandaşların hizmetinde olduğunu söyleyen Çırak AVM’de en uygun fiyat politikasını uygulanacağının müjdesini verirken faizsiz kişiye özel taksit imkanları ile müşteri dostu bir satış politikası izleyeceklerinin altını çizdi. Çırak, şöyle konuştu:

“Çırağın AVM 7 kat olarak tasarlandı içinde toplam 80 bine yakın ürün çeşidi sunulacak. Bir eve yada yeni evlenmiş bir çiftin ihtiyacı olan her şeyi bulunduracağız. Öncelikli hedefimiz tekstilden zücaciyeye kadar tüm ürün çeşitlerimizde kalite ve fiyat yönüyle öne çıkacağız. Şöyle ki bizimle aynı işi yapan diğer firmalar yıllarca müşterilere yüksek faizli çok taksitli ve pahalı ürün sattılar. Biz ise müşterilerimize faizsiz kişiye özel taksit imkanları sunacağız. Bunu yaparken de fiyatlarımız çok uygun olacak.

Diğer firmalar aşırı kar oranlarıyla çok taksitli ürün satarken biz en uygun fiyata kişiye özel taksitlendirme yapacağız. Bunu yaparken de asla faiz uygulamayacağız. 20-30-40 ay gibi taksitlendirmeler olmayacak. Müşteri nasıl ödemek isterse o şekilde bir ödeme planı hazırlayacağız.

Vatandaşımız bizim farkımızı zamanla görecek ancak şunu bilinsin ki bizden yapılan bir alışveriş sonrasında herhangi bir nedenden dolayı taksitini geciktirecekse durumunu izah etmesi yeterli olacak. O vatandaştan ne bir gecikme faizi nede vade farkı gibi ek masraflar almak söz konusu olmayacak.

Vatandaşa çağrımız çok açıktır; bize sormadan almasınlar. Çünkü piyasanın çok altında fiyatlarımız olacak. Önce bize gelsinler sonra fiyat araştırmasına çıksınlar.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.