CHP Kahramanmaraş'ta Öğrencilere Çorba Dağıttı

CHP Kahramanmaraş Onikişubat ilçe teşkilatı, öğrencilere çorba ikramında bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2022 09:09
CHP Kahramanmaraş'ta Öğrencilere Çorba Dağıttı

CHP’li Belediyeler öğrencilere yönelik destek kampanyaları yapmaya başladı. Bu kapsamda CHP Onikişubat ilçe Başkanı Ünal Ateş ve partililer Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) öğrencilerine çorba dağıttı.

Konuyla ilgili bilgi veren Ünal Ateş, “Cumhuriyet Halk partisi Kahramanmaraş 12 Şubat ilçe teşkilatı olarak bugün Sütçü İmam üniversitemiz yanı başında öğrenci kardeşlerimizle Bir tas sıcak çorbamızı paylaştık. Öğrencilere bir öğün yemek devlet tarafından verilsin önergemiz iktidar tarafından reddedilince Cumhuriyet Halk partili belediyeler öğrencilere yönelik destek kampanyaları yapmaya başladılar.

dfdsfasdf.jpg

Biz de Cumhuriyet Halk partisi 12 Şubat ilçe teşkilatı olarak daha önce 2 defa yaptığımız bu etkinliği tekrarlayarak öğrenci kardeşlerimizle Bir tas sıcak çorbamızı paylaştık. Gördük ki öğrenci kardeşlerimiz gerçekten çok zor şartlar altında tahsillerini yapmaya çalışıyorlar. Biz de bundan sonra elimizden geldiği kadar daha sık öğrenci kardeşlerimize destek olmaya çalışacağız” diye konuştu.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.