CHOCOLABS AÇILDI

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Binevler Kavşağında yeni nezih bir mekanı daha oldu, CHOCOLABS törenle hizmette açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2019 18:17
CHOCOLABS AÇILDI

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Onikişubat Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Onikişubat ilçe Başkanı Mücahit Kara, CHOCOLABS marka sahibi Özkan Alpsuyu, Kahramanmaraş Bayi Cumhur Küçükdevlet ile Abdurrahman Bolat ile dostları hazır bulundu.

thumbnail_chocolabs-(2).jpg

Çikolatalı ürünleri Kahramanmaraşlılara sunan mekan, çikolatadan yapılan tatlılarla her yaştan insanın beğenisini görüyor.

Açılış kurdelesini kesen: Başkan Hanefi Mahçiçek, “Yeni bir iş yeri demek bir çok kişinin burada çalışarak ekmek yemesi demektir.

İlçemizin en güzel cadde ve kafelerinin bulunduğu bu cadde her geçen gün kıymeti artarak devam ediyor. Halil Küçükdevlet beyin oğlu Cumhur Küçükdevlet ve Abdurrahman Bolat beye hayırlı olsun diyorum Allah bol kazanç versin. İlçemize Kahramanmaraş’a hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra dua ile kurdele kesilerek açılışı yapıldı. Açılışta canlı müzik eşliğinde Kahramanmaraşlılar gönüllerince çikolata yiyerek güne tatlı başladılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.