Büyümenin ve gelişmenin temel yolu tanıtımdır

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi esnaflarından Yaşam Medya İşletmecisi Samed Yaşa, Türkoğlu ilçesinin son zamanlarda olağanüstü bir gelişim gösterdiğini belirterek, bu gelişmelerin takip edilebilmesi ve daha fazla geliştirilmesi için tek yolun ta..

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2017 10:32
Büyümenin ve gelişmenin temel yolu tanıtımdır

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi esnaflarından Yaşam Medya İşletmecisi Samed Yaşa, Türkoğlu ilçesinin son zamanlarda olağanüstü bir gelişim gösterdiğini belirterek, bu gelişmelerin takip edilebilmesi ve daha fazla geliştirilmesi için tek yolun tanıtım olduğunu kaydetti.

Türkoğlu ilçesinin Avasım Şenlikleri ve bu alanda birçok şenlikler ile Tanıtım yolunda önemli adımlar attığını belirten Yaşa, Reklamın dönüşümün temel unsuru olduğunu belirtti.

Yaşa: “İlçenin gelişimi çağına uygun ve istikrarlı biçimde artmaktadır. İlçemiz kurulduğu günden bugüne ilk kez bu denli yaşadığı çağı yakalamıştır diyebiliriz. Sosyal ve Kültürel anlamda

ilkleri yaşayan Türkoğlu bunca zaman sadece harita üzerinde var olan bir ilçeydi.

Şimdi ise adından sıkça söz edilen ve örnek alınan mega ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte. İlçemizde bu gelişim ve modernizasyon ritmine halk olarak yeni yeni senkronize olmaya başladık. Sanayileşme, Ticaret ve hizmet anlamında, bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek seviyede yatırımlar olmaktadır. Tanıtımsal boyutta bölgenin en aktif ilçesi diyebiliriz.”

REKLAM VE TANITIM GELİŞİMİN TEMEL ARAÇLARIDIR

Yaşam Medya İşletmecisi Samed Yaşa Türkoğlu ilçesinin gelişmesi ve temel canlılığın yükseltilmesi için Reklam ve Tanıtımlara önem verilmesi gerektiğini belirterek, Türkoğlu’nun Kahramanmaraş için çok büyük bir değer olduğunu kaydetti.

Yaşa: "Türkoğlu’nda şu anda büyük bir gelişim var. İlçe kendi kabuğunu kırıp yeniliklere imza atarak, Hem kendi içerisinde hem de bağlı bulunduğu Kahramanmaraş ili sınırlarını aşarak bir marka değer olma yolunda ilerliyor. Ancak bu ilerlemenin temel yapı taşı reklamdır, reklama verilen değer ilçeye verilen değer, İlçeye verilen değer ise temel değerlere sahip çıkmak demektir. Reklam, Bir işletmenin büyümesi için temel yapı taşı olup büyük öneme sahiptir.

Reklam yeniliğin ve dönüşün temel unsurlarından olduğu için, ilçe halkı ilerleyen zamanlarda reklamın gerekliliğinin ve zaruriyetinin farkına varacaktır. Bu idrakın halk bilincinde oluşması çok zaman almayacaktır. Reklam korkularını yenen bir halk gelişimini tamamlamış demektir.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.