Büyükşehir’den Nurhak’ta iftar yemeği

Büyükşehir’den Nurhak’ta iftar yemeği

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2017 17:01
Büyükşehir’den Nurhak’ta iftar yemeği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Nurhak İlçesi’nde bir iftar yemeği verdi.

Nurhak Belediyesi yanındaki parkta gerçekleştirilen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Nurhak Kaymakamı İsmail Pendik, Belediye Başkanı Ahmet Akkuş ve Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Salık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce organize edilen 5 bin kişilik iftar yemeğine katılım oldukça yoğun oldu.

e2-022.jpg

İftar yemeğinde vatandaşlara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Çok değerli Nurhak ve Ekinözü belediye başkanlarımız meclis üyelerimiz Nurhak ilçe başkanımız saygı değer Nurhaklılar Nurhak’ın güzel insanları saygı değer hanım efendiler beyefendiler hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Öncelikle bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için sofralarımızı şenlendirdiğiniz için sizlere minnet ve şükranlarımı sunuyorum Allah razı olsun sizlerden. Tabi Nurhak birlik ve beraberliğin kardeşlik hukukunun en güçlü olduğu yerlerden bir tanesi Allaha hamd olsun. Nurhak’ta insanlarımız omuz omuza birlik ve beraberlik içinde kardeşlik hukukuyla burada huzur içinde yaşamaktalar. Bizlerde Büyükşehir Belediyesi olarak Nurhak’ımıza hiçbir ayrım yapmadan insanlarımıza en iyi hizmeti getirmenin gayreti içindeyiz. Bizim anlayışımız insanı eşref-i mahlûkat olduğu bir anlayış. Yani insan mahlûkatın en şereflisi, ona hizmet etmekte en büyük şeref. Nurhak’ımızı inşallah daha güzel hale getireceğiz. Nurhak Kahramanmaraş’ımızın göz bebeği, Kahramanmaraş’ımız gurur duyduğu bir ilçesi parçası bizde burada sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duymaktayız. İnşallah her zaman birlikte olacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Allah hem Nurhak’ımızın hem de Türkiye’mizin huzurunu daim eylesin inşallah bugün vesilesi ile tüm dünyada huzur ve barışın egemen olmasını diliyoruz. Kardeşlik hukukunun güçlenmesini istiyoruz. Tüm insanlığa mutluluk huzur diliyoruz. Öncelikle İslam coğrafyasındaki zulümlerin bir an önce bitmesi için yüce Rabbimize yakarışta bulunuyoruz. İnşallah tüm dünya huzura erişir. Barış ve kardeşlik içinde yaşarlar. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Mübarek ramazan şerifin sizlere ailelerinize huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Nice ramazanlara Nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum. Çocuklarımızla ailelerinizle inşallah hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor hepinizi Allaha emanet ediyorum” dedi.

İftar programının ardından Başkan Erkoç Nurhak Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Nurhak Kaymakamı İsmail Pendik ve Belediye Başkanı Ahmet Akkuş tarafından karşılanan Başkan Erkoç çay içerek sohbet etti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.