Büyükşehir’den huzurevi ziyareti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü personelleri ve kütüphane okuyucularından bir grup, ilimizdeki huzurevlerine ziyaretler gerçekleştirdiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2019 16:54
Büyükşehir’den huzurevi ziyareti

“Yaşlanmayan Değerlerimiz” kapsamında ziyaretlerin devam edeceğini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren, bu tür ziyaretleri sıklıkla yaptıklarını ifade ederek bundan sonra da devam edeceklerini söyledi.

Müdürü Ceren ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada: “Kütüphaneler Şube Müdürlüğü olarak kütüphanelerimizdeki öğrencilerimiz ile kütüphane personellerimizden oluşan bir grupla huzurevi ziyaretleri gerçekleştirdik. Huzurevi ziyaretimiz de her bir ziyaretçimiz huzurevinde kalan yaşlılarımızla birebir sohbet ederek onlarla vakit geçirdi. Bayan ve erkek bölümlerine ayrı ayrı ziyaretlerde bulunduk. Onlara hediyeler verdik. Ayrıca ziyaretçi ekibimizde canlı müzik yaparak onları bir nebze de olsa eğlendirerek türküler şarkılar okuduk. “Yaşlanmayan Değerlerimiz" kapsamında yaşlılarımızı sadece belirli gün ve haftalarda değil her zaman her fırsatta onlar ile birlikte olduğumuzu gösterdik. Huzur evinde bulunan kitaplıklarına Büyükşehir Belediyemizin yayınlarımızdan ve kültür kitaplarından oluşan, onların okumaları için kitaplar hediye ederek Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un selamlarını ilettik. "Yaşlanmayan Değerlerimiz" her zaman bizim öz ve asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız değerlerimizin en başında geliyor. Onun için belirli gün ve haftalarda değil her zaman onların yanında olduğumuzu da bu etkinliğimizde göstermiş olduk” diye konuşarak huzurevi sakinlerinin bu ziyaretlerden oldukça memnun kaldıklarını ve teşekkür ettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.