Büyükşehir Paravolley Türkiye Şampiyonu

"Namaglup Şampiyonluk" sloganıyla sezona hızlı giriş yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Paravolley Takımı büyük bir özveri ve yoğun çalışmalarının karşılığını sezon boyunca oynadığı maçları kazanarak Şampiyona olarak Süper Lige yükseldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2018 09:54
Büyükşehir Paravolley Türkiye Şampiyonu

Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra sezon boyunca da enlerin seçildiği bireysel sporcu ödüllerinin de sahibi yine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Paravolley Takımı oldu.

Sezon boyunca oynanan müsabakalarda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Paravolley Takımı oyuncularından Gökhan Ekselans En İyi Hücumcu, Yunus Özbayhan En İyi Servisçi, Mehmet Okur En Değerli oyuncu seçildiler.

Final maçlarını oynamak üzere Karaman’a giden Büyükşehir Belediye Paravolley Takımı burada yaptığı maçlarda, Gaziantep GSK’yı , Ceyhan Engelliler Spor Kulübünü, Konya Engelliler Spor Kulüübünü ve Adana Ayyıldız Spor Kulübünü 3-0 skorlarıyla yenerek final maçlarını da namaglup tamamladı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Paravolley 1. Lig C Grubunda mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Paravolley Takımı sezonu 18 puanla namaglup şampiyon olarak kapattı ve finallere yükseldi.

Final maçlarını da namaglup olarak tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Paravolley Takımı bundan böyle Süper ligde mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.