Büyükşehir itfaiyesi, Akmod ve İtfaiye gönüllülerini misafir etti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ve bölgenin en iyi itfaiye teşkilatlarından birisi olan İtfaiye Daire Başkanlığı’nın ziyaretçi sayıları her geçen gün artıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2015 18:25
Büyükşehir itfaiyesi, Akmod ve İtfaiye gönüllülerini misafir etti

70 AKMOD ve itfaiye gönüllüsünden oluşan izci grubu, öğretmenleriyle beraber İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nı ziyaret etti.

İtfaiye Dairesi Başkanı Cahit Küçükönder, misafirlerine itfaiye hizmet binasını gezdirerek bilgi vererek, hizmet binasındaki sosyal aktiviteler hakkında bilgiler alan AKMOD ve gönülllü itfaiyecilerin, haftanın belirli gün ve saatlerinde bu aktivetelerden faydalanabileceklerini ve yangın güvenliği eğitimi alabileceklerini belirtti.

Bu imkandan son derece memnun olan gönüllü izciler, itfaiye avlusunda çektirdikleri hatıra fotoğrafından sonra itfaiyeden ayrıldılar.

Öte yandan Mado Atilla Kanbur Anaokulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret ederek itfaiyeci ağabeylerinden bilgiler aldılar ve itfaiye araçlarını tanıma fırsatı buldular.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.