BÜYÜK GÜNE SON 3 GÜN

Kahramanmaraş’ın en kapsamlı alışveriş merkezlerinden olan Çırağın AVM, birinci yılına bomba gibi hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2020 17:26
BÜYÜK GÜNE SON 3 GÜN

Çırağın AVM, bir yaşına özel kaçırılmayacak fırsatlar ile vatandaşların karşısına çıkıyor. Birinci yıl özel kutlamalarda vatandaşlar onlarca hediye dağıtacak olan Çırağın AVM, Oğuz Yılmaz konseri ile de büyük bir eğlence düzenleyecek. Büyük güne son 3 gün kalasıya çekiliş için vatandaşların kayıtları alınmaya devam ediliyor.

31 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan etkinlikte sanatçı Oğuz Yılmaz konseri düzenlenecek. Konserin yanı sıra vatandaşlara birbirinden güzel hediyeler dağıtılacak. Dağıtılacak hediyeler içerisinde; derin dondurucular, bulaşık makineleri, televizyonlar ve 3 kişiye özel balayı paketi yer alıyor. Oğuz Yılmaz konseri ile coşkulu dakikalar hedefleyen Çırağın AVM, hediyeler ile de vatandaşların vazgeçilmezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyecek. Çekiliş ile dağıtılacak hediyeler için Çırağın AVM’de kayıtlar devam ediyor.  Ayrıca çekilişe katılmak için herhangi bir alışveriş şartı da bulunmuyor.

Çırağın AVM sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 31 Ağustos günü tüm Kahramanmaraşlıları Çinili Çarşı karşısında mağazanın önündeki konsere ve hediye şölenine davet etti.

OĞUZ YILMAZ’DAN DAVET

Sanatçı Oğuz Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 31 Ağustostaki konser şölenine tüm halkı davet etti. İşte o paylaşım;

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.