Bizim et, kurban bayramına hazır

Kahramanmaraş’ta 25 yıllık bir geçmişe sahip olan Yenice Bizim Et, 5 yıldır Kahramanmaraş’ın ilk özel mezbahanesi olan, kendi mezbahanelerinde hizmete Kurban Bayramında da devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2019 11:31
Bizim et, kurban bayramına hazır

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Yenice Bizim Et Yönetim Kurulu Başkanı Abuzer Yenice, Kurbanlık satışları ve kesim hizmeti ile Kahramanmaraş’ta farkındalık oluşturduklarını söyledi. Yenice, kesimleri kendi mezbahanelerinde yaptıklarını ve helal kesim, hijyen ve güven konusunda da hassas olduklarını söyledi. Yenice, firmanın da geçmişinden bahsederek; “25 yıldır sektörün içerisindeyiz. 5 yıldan beri de Kahramanmaraş’ta özel alanda ilk olan kendi mezbahanemizi işletiyoruz. Yenice Bizim Et olarak Kahramanmaraş’ımıza 25 yıldır kalitemizden ödün vermeden hizmet etmeye devam ediyoruz. Yıllardan beri Kahramanmaraş’ta yaptığımız iş ile marka haline gelmeyi başardık. 15 yıldan Kahramanmaraş’ta kurbanlık satışı yapıyoruz. Kurban satışlarımızı sadece küçükbaş hayvan ile yapıyoruz. Hayvanlarımız tamamen kendi besimizdir” dedi.

abuzer.jpg

KALİTELİ, DOĞRU VE GÜVENİLİR KESİM HİZMETİ VERİYORUZ

Kurban satışlarının yanı sıra kesim hizmetlerinden de bahseden Yenice, vatandaşları bilgilendirici açıklamalarda bulundu. Yenice; “Satışlarımızın yanı sıra mezbahanemizde kesim hizmeti de veriyoruz. küçükbaş ve büyükbaş alanında vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile tercih edebileceği, tamamen hijyenik ortamda kesimlerimizi yapıyoruz. Her yıl kurban bayramında mezbahanemizde ortalama 700 küçükbaş, 150 tane de büyükbaş hayvan kesimi yapıyoruz. Sayımız oldukça iyi, bu da vatandaşımızın bize olan güvenini ortaya koyuyor. Tam kadro ekibimizle Kahramanmaraş’ın ilk özel mezbahanesinde kesimlerimize bu yıl da devam edeceğiz. Bir günde biten kesimlerimizde erken randevu alan vatandaşlarımızın işleri daha hızlı biter ve evlerine erken vakitlerde dönebilirler” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.