Bizim davamız Beka davası, Türkiye davası

AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Veli Ünlü, gazetemize yaptığı açıklamada seçim sonuçlarına ve İttifak’a özel açıklamalarda bulundu. Ünlü; “Bizim davamız Beka davası, Türkiye davası” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Bizim davamız Beka davası, Türkiye davası

Seçim sürecinde olduğu gibi seçim sonrasında da Cumhur İttifakı olarak MHP Teşkilatı ile Türkoğlu için önemli çalışmalar yapacaklarını belirten Veli Ünlü, seçim sonucunda kazananın Türkoğlu olduğunu söyledi. Ünlü; “Biz seçim sürecinde Cumhur İttifakı olarak her zaman bu milletin yanında olduğumuzu sık sık dile getirdik. Cumhur İttifakı olarak şaka yapmadığımızı da söyledik. Canla başla mücadele ettik ve zaferi elde ettik. Seçim sonrasında da sahaya inip Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. İki liderin dediği gibi, pazara kadar değil mezara kadar. Seçim sürecinde MHP İlçe Başkanımız Mustafa Ardıç Bey ile Adayımız Osman Okumuş Bey’i desteklemek adına çalmadığımız kapı kalmadı. Sokak sokak vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Dertlerini dinledik, isteklerine kulak verdik. Buna karşılık olarak da vatandaşımız gönlündeki başkanına belediyeyi emanet etti. Kazanan Türkoğlu oldu” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTELİĞİMİZ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Cumhur İttifakı olarak ilçede birlikteliğin sonuna kadar devam edeceğini belirten Ünlü, açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi; “Bugün bir millet meydanımız var. Burası Türkoğlu vatandaşı için bir toplanma alanı oldu. Bu gibi hizmetler sayesinde Başkanımız Osman Okumuş, Türkoğlu’nda halkın teveccühünü kazandı. Cumhur İttifakı konusunda birlikteliğimiz sonuna kadar devam edecek. Seçim sonrası çalışmalarımızda da MHP İlçe Teşkilatımız ile birlikte önemli adımlar atacağız. Aldığımız her karar Türkoğlu’na vizyon katmak adına olacaktır. Bizim davamız Beka davası, Türkiye davası. Bu davamıza vatandaşlarımız da ortak oldu ve Türkiye için gerekeni yaptı. Tekrar tekrar belirtmek istiyorum; Türkoğlu Cumhur İttifakı’nda örnek bir ilçe oldu”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.