Birlik ve beraberlik için önem arz ediyor

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın tertiplediği 17. Geleneksel İftar Programına İlişkin, Germanicia Otel Yönetim Kurulu Başkanı ve KMTSO 28. Komite Başkan Yardımcısı Gökhan Büyükdereli programla ilişkin değerlendirmelerini gazetemize aktardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2019 16:33
Birlik ve beraberlik için önem arz ediyor

Bu yıl 17. Si düzen Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının organize ettiği iftar programında Germanicia Otel Yönetim Kurulu Başkanı ve KMTSO 28. Komite Başkan Yardımcısı Gökhan Büyükdereli, “Birlikteliğin sürmesinden mutluluk duyuyoruz” dedi.

Büyükdereli; “Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi odasının ev sahipliği yaptığı güzel bir iftar programı oldu. Sonuçta sanayici, iş adamları ve siyaset hepsi bir araya gelmiş oldu. Ülkemizin birlik ve beraberliğini pekiştirmesi açısında güzel bir durumdur. Burada birçok sektörden temsilciler ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tabi program yapılırken israftan kaçınılaraktan yapılıyor. Daha önce Türkiye genelinde yapılan israfların tekrar yapılaması için çabalar sarf ediliyor. Programa ev sahipliği eden Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odası değerleri göz ardı etmeksizin programlarda uygulamalarına devam ediyor. Geçilmesi zor olan programlarla ilgili durumların olduğu ve durumlarında aşıldığını düşünüyorum. Katılımcılara ve programa ev sahipliği eden Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.