Birey değil hizmet ön plana çıkmalı

Besler Gıda İşletmecisi İbrahim Çoban, dalgalanan ekonominin piyasayı çok ciddi etkilediğini, yapılan ekonomik atılımların tekrardan piyasayı canlandırdığını söyleyen Çoban, şehir ekonomisi için neler yapılabilir konusunda açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Birey değil hizmet ön plana çıkmalı

Uluslararası alanda mücadele ederken son dönemlerde dış mihraklar tarafından bir takım mücadelelerinin sonuç vermemesiyle bu kez de ekonomi ile ülkemiz üzerinde baskınlık göstermeye çalıştılar. Fiyatlar alışıla gelmişinin dışında yükseliş gösterdi ve bu yükseliş bizleri ve vatandaşı olumsuz yönde etkiledi. Kısa süreli bir şok yaşayan ekonomi yapılan ekonomi politikaları ve halkın dirayet göstermesiyle ayağa kalmak üzere. Son bir hamle ile içinde bulunduğumuz süreci rahatça atlatacağız. Enflasyonla topyekûn mücadele kapsamında bizde çalışmaları sürdürüyor ve sonuna kadar destekliyoruz. İçimizden bulunan fırsatçıların önüne toplumca geçeceğiz.

Önümüzde ki yerele seçimlere de değinerek Onikişubat ilçesinde nasıl bir belediye başkanı görmek istediklerini de belirten Çoban; “ilimiz konum bakımından güzel bir mevkide lakin daha öncesi dönemlerde yapılan hizmet eksikliğinden dolayı, olması gereken konumdan daha geride. Onikişubat ilçe’si de buna paralel olarak etkilenmiş durumda. Diğer ilçelere nazaran hem konutlaşma hem de sosyal alan bakımından her ne kadar bir adım daha ileride olsa da ilin gelişimiyle doğru orantılı olarak yerel hizmetler bakımından olması gerekenin daha altında bir düzeyde seyrediyor. Önümüzde yerel seçimler var ve biz vatandaşlar olarak Onikişubat ilçesinde sosyal belediyecilik kapsamında hizmetler ve yaşanabilirliği, refah düzeyini daha üst seviyelere taşımasını ve yerel hizmetleri daha üst seviyelere taşıyıp merkezi yönetimden ayrılan bütçelerden ziyade kendi ürettiği gelirlerle hizmetlerini ifa eden belediyecilik anlayışını daha üst seviyelere taşıyan, bireyin değil hizmetin ön plana çıkmasını sağlayan bir belediye başkanı profilini görmeyi temenni ediyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.