BİMEKS MARAŞ’TA 77. MAĞAZISINI AÇTI

Teknolojide perakendenin öncüsü Bimeks, yeni mağazasını 26 Nisan Cuma günü saat 10:00’da büyük indirimleriyle Piazza’da açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 00 0000 00:00
BİMEKS MARAŞ’TA 77. MAĞAZISINI AÇTI

Deneyimli personeli, yenilikçi hizmetleri ve uygun fiyatıyla Bimeks, yeni mağazası ile Türkiye genelinde 43 ilde 77 mağaza sayısına ulaştı.  2010 yılından bu yana Kahramanmaraş’ta hizmet veren Bimeks, Piazza AVM’deki yeni mağazası ile güven tazeledi. Mağaza açılışına Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar katıldı. Bimeks bundan böyle 2 mağazası ile tüm Kahramanmaraşlılara hizmet verecek.

Yeni teknoloji heyecanını indirim heyecanı ile 2’ye katlayan Bimeks büyük indirimleri ile Kahramanmaraş açılışında teknoloji severleri 799 TL’ye W8 işlemcili Casper Notebook, 1749 TL’ye 102 Ekran Samsung televizyon, 879 TL’ye Apple İpad 2 tablet bilgisayar sahibi yaptı. Tüm bunların yanı sıra indirimde yer alan ürünler arasında; Samsung Notebook 999 TL, İnca tablet 249 TL, 82 ekran televizyon 599 TL’ye satışa sunuldu. Tüm ürünlerde olduğu gibi beyaz eşyada da en iyi fiyat iddiasını sürdüren Bimeks açılışa özel beyaz eşya indirimleri ile müşterilerini büyük sürprizlerle karşıladı. Bimeks açılışında beyaz eşya indirimleri arasında 399 TL’ye Bulaşık makinesi, 699 TL’ye çamaşır makinesi ve 1399 TL’ye buzdolabı yer aldı.

Bimeks’in gelenekselleşen hediye çeki kampanyası açılışa özel büyük indirimlere ek olarak sunuluyor. Bimeks Piazza mağazasında Tüm teknoloji alışverişleri 5 Mayıs’a kadar %10 hediye çeki ile ödüllendiriliyor olacak. 

Bimeks, Franchise ve kendi mağazaları olmak üzere Türkiye’nin her ilinde en az bir Bimeks mağazası ile hizmet vermeyi hedefliyor. Verimlilik politikalarını hayata geçirdiği günden bugüne metrekare bazında elde ettiği cirolar ile büyük başarılara imza atan Bimeks, tüm bunların yanı sıra sunduğu kaliteli hizmetlerden de ödün vermeden ilerliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.