Başkan Toptaş; Onikişubat’ımız için büyük bir mücadele vereceğiz

Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, “Onikişubat’ımıza önümüzdeki süreç içerisinde en iyi şekilde, en etkin bir şekilde hizmet götürmek için çok büyük bir mücadele içerisinde olacağız.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2024 12:44
Başkan Toptaş; Onikişubat’ımız için büyük bir mücadele vereceğiz

Rasyonel işler yapacağız. Kamu kaynaklarını yani hepimizin ortak parasını hepimize faydalı bir şekilde harcamaya çalışacağız” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda vatandaşların takdirini kazanarak Onikişubat Belediye Başkanlığı’na seçilen Hanifi Toptaş’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Günün ilk ziyaretini Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki yaparken, Başkan Toptaş akabinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu’nu misafir etti.

Sonrasında Spor camiasının önemli simalarından Onikişubat İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kadir Gemci ile Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan ve yönetimini ağırlayan Başkan Toptaş, mahalle muhtarlarıyla da bir araya geldi.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak öncülüğündeki çok sayıda mahalle muhtarı ile tek tek selamlaşan ve tebriklerini kabul eden Başkan Toptaş, önemli mesajlar verdi.

“55 GÜNDE 141 MAHALLEMİZİN HEPSİNE DE ULAŞMAYA ÇALIŞTIK”

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak’ın selamlama konuşmasının ardından söz alan Başkan Toptaş, 55 günlük seçim kampanya döneminde tüm mahallelerini ziyaret ettiklerini ve sorunlara iyi bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “Vatandaşlarımız 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte takdirlerini kullandılar, hem belediye başkanlarını, hem belediye meclis üyelerini hem de tüm mahallelerimizde muhtarlarımızı belirlediler. Tabii ki ben seçilen tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun diyorum. Evet, tabii ki seçim zamanında da Mücahit Başkanım da ifade etti. 55 günlük bir seçim kampanya dönemimiz vardı. Onikişubat’ımızda 55 günlük süre içerisinde hakikaten elimizden geldiğince 141 mahallemizin hepsine de ulaşmaya çalıştık ve hemen hemen herkesle de burada görüştüğümüzü düşünüyorum. Netice itibariyle tabii vatandaşlarımız takdirlerini kullandılar, oylarını kullandılar. Ve evet genel olarak baktığımızda belki de geçmiş seçimlere göre biraz daha farklı bir tabloyla karşı karşıya kaldık. Tabii ki bizler de özellikle burada vatandaşımızın takdirlerinin her zaman başımızın üstünde yeri var bizler de özellikle bu sonuçları, bu tabloyu göz önünde bulundurarak vatandaşlarımıza hizmet etme noktasında inşallah gerekli dersleri çıkartarak çok daha fazla mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

“UYUM VE KOORDİNASYONLA SORUNLARI ÇOK KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE ÇÖZECEĞİZ”

Artık tüm Onikişubat’ın Belediye Başkanı olduğunun vurgusunu yapan Başkan Toptaş, birlik, beraberlik ve uyum mesajı vererek, şu şekilde konuştu, “Bizler seçim kampanya döneminde hepimiz kendi siyasi partilerimizin belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi adaylarıydık. Ama artık mazbatalarımızı aldığımız andan itibaren tüm Onikişubat’ımızın, tüm mahallelerimizin belediye başkanı ve belediye meclis üyesi olacağımızı da ifade ettik. Tabii ki bu sizler için de geçerli. Sizler de biliyorum ki kendi mahallenizdeki tüm hemşerilerimiz için mücadele vereceksiniz. Evet, şehrimizin öncelikleri var. Yaralı bir şehre sahibiz. Toparlanıyoruz, toparlanma süreci içerisindeyiz. Bunu seçim kampanya döneminde de çok fazla ifade ettim. Birlik beraberliğe, uyum ve koordinasyona, istişareye ve kararları aynı zamanda çok hızlı bir şekilde almak gereken bir dönem içerisinden geçiyoruz. Hepimiz bunu çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla 6 Şubat depremi sonrasında da hakikaten ben Kahramanmaraş'ta özellikle bu noktada da bir hassasiyet olduğunu görüyorum. Hep birlikte şehrimizin özellikle 6 Şubat kaynaklı sorunlarının da çözülmesi noktasında ben uyum ve koordinasyon içerisinde olacağımızı ve bu sorunları çok kısa bir süre içerisinde çözebileceğimizi de inanıyorum.”

“RASYONEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Sözlerinin devamında rasyonel işler yapacaklarını kaydeden Başkan Toptaş, “İnşallah iyi bir kadro oluşturup hep birlikte Onikişubat’ımıza inşallah önümüzdeki süreç içerisinde en iyi şekilde, en etkin bir şekilde hizmet götürmek için çok büyük bir mücadele içerisinde olacağız. Rasyonel işler yapacağız inşallah. Ve her zaman seçim döneminde de onu ifade ettim. Kamu kaynaklarını yani hepimizin ortak parasını hepimize faydalı bir şekilde harcamaya çalışacağız. Yani bizim önceliğimiz bu olacak, rasyonel işlerimizi aksatmayacağız ve bu konuda sizlerle birlikte tabii ki büyük bir hassasiyet göstereceğiz. Ben yeni seçilen arkadaşlarımıza, muhtarlarımıza bir kez daha hayırlı olsun diyorum. İnşallah önümüzdeki dönem içerisinde hem Büyükşehir Belediye Başkanımızla hem belediye başkanı olarak bizzat bizle, belediye meclis üyelerimizle, teşkilatlarımızla hepinizle birlikte çok uyum ve koordinasyon içerisinde çalışacağımızı biliyorum, umut ediyorum. Bir kez daha bu nazik ziyaretiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, günün anısına Başkan Toptaş’a hediye takdiminde bulundu.

Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.