Başkan Okumuş’tan dolu dolu bir hafta

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, her zaman ön planda tuttuğu gönül belediyeciliğini bu hafta da dolu dolu geçirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2019 12:24
Başkan Okumuş’tan dolu dolu bir hafta

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, seçim çalışmaları sırasında Türkoğlu’nda birçok noktaya ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Okumuş, çarşı esnafı ziyaretinden cenazelere, organize sanayi bölgesinden nikahlara kadar katılım göstererek gönül kazanmaya devam ediyor. Türkoğlu halkı tarafından gittiği her yerde coşku ile karşılaşan Başkan Okumuş, ihtiyaç ve sorunlara kulak vererek çözüm için çalışma başlatıyor.

baskan-okumus’tan-dolu-dolu-bir-hafta2.jpg

TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRET

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, çarşı esnaflarına özel düzenlediği ziyaretleri sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Okumuş sosyal medya hesabında; “AK Parti İlçe Başkanımız Veli Ünlü ile birlikte Mahir Ünal Caddesindeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Hal hatır sorduk, dua ve destek istedik. "Tevazu, Samimiyet ve Gayret" İle kapı kapı gezmeye gönüller yapmaya devam edeceğiz İnşaAllah. Sıcak, samimi sohbetlerinden dolayı tüm esnaflarımıza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

baskan-okumus’tan-dolu-dolu-bir-hafta1.jpg

BÜYÜK OLMANIN YOLU, DEHA GİBİ ÇALIŞMA VE ALIN TERİNDEN GEÇER

Türkoğlu Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Başkan Okumuş’un AK Parti İlçe Başkanı Veli Ünlü ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinde bir tekstil fabrikasında çalışanları ziyaret ettiklerini belirttiler. Fabrika işçileri ile birlikte yemeğe katılan Başkan Okumuş, işletme yetkililerine de teşekkürlerini iletti.

baskan-okumus’tan-dolu-dolu-bir-hafta.jpg

DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, sosyal medya hesabından yoğun katılım ile gerçekleştirdikleri haftalık istişare toplantısını paylaştı. Okumuş; “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü Türkiye yolunda tevazu, samimiyet ve gayretle durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Türkoğlu Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezimizde Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayımız Osman Okumuş, AK Parti ilçe Başkanımız Veli ÜNLÜ, parti teşkilatı mensupları ve vatandaşların yoğun katılımı ile birlikte haftalık istişare toplantısını gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.