Başkan Okumuş’tan berber ve kuaförlere yardım

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu İlçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında dükkânlarını kapatmak zorunda kalan ve iş yapamayan berber ve kuaförlere gıda yardımında bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2020 14:56
Başkan Okumuş’tan berber ve kuaförlere yardım

Ülkemizde ve tüm dünyada görülen Koronovirüs nedeniyle tüm yurtta kapatılan ve günlerdir çalışamayan berber ve bayan kuaförleri için hazırlanan yardım kolileri Türkoğlu Belediyesi ekipleri tarafından ilçedeki adres listesine göre evlerine teslim edildi.

Belediye ekipleri ilk olarak, Türkoğlu ilçe merkezi, Kılılı, Uzunsöğüt, Yeşilyöre, Kırmakaya, Yolderesi ve Doluca mahallesindeki berber ve kuaförlere dağıtım yaptı. Sonrasında ise Beyoğlu, Şekeroba, Çakallıhasanağa ve diğer mahallelerdeki Berber ve Kuaförlere yardımlarını devam ettirecekler.

Belediye Başkanı Osman Okumuş, amaçlarının esnafa destek olmak olduğunu belirterek, “Tüm dünyayı saran Kovid 19 salgını nedeniyle yakın teması engellemek amacıyla hükümetimizin almış olduğu karar gereği berber, bayan kuaförü gibi iş yerlerini kapatan esnaflarımıza destek olduk. Bundan sonrada her zamana olduğu gibi esnaflarımızın yanındayız olmaya da devam edeceğiz. İnşallah bu zor günleri hep birlikte atlatıp dükkanlarımızın kepenklerini açacağız. 

Berber ve Kuaför esnaflar ise ; Bu zor süreçte bizlere desteğini ve yardımını esirgemeyen Belediye Başkanımız Osman Okumuş'a çok teşekkür ederiz, diyerek temennilerini ilettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.