Başkan Okumuş, Türkoğlu'nu mega ilçeye dönüştürüyor

Yaptığı çalışmalar ile taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazanan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ilçeye kazandırdıkları projeler ile Türkoğlu’nun refah seviyesini ileriye taşıdı. İlçenin daha önce herhangi bir iddiası olmaz iken şu anda Kahram

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2017 09:25
Başkan Okumuş, Türkoğlu'nu mega ilçeye dönüştürüyor

Lojistik Merkezi, Cezaevi yapımı ve birçok prestij proje ile Türkoğlu’nun gelişmişlik hedefini üst seviyede tutan Başkan Okumuş, Yeni projeler ile ilçenin gelişiminde önemli rol oynuyor. Şehrin ana arterlerinde ki yatırımlar ile mevcut potansiyelin üzerine çıkan Türkoğlu’nda Halk, ilçelerinin gelişmesinden memnun.

Yeni yatırımlar ile Türkoğlu’ndaki arsa değerlerinin de üst seviyelere çıkması, Yeni firmaların Türkoğlu’na yatırım yaparak ilçenin görünümünü değiştirmesi üzerine, İlçenin gelişmişlik hızı olağanüstü artış göstermeye başladı.

BAŞKAN OKUMUŞ HALK ZİYARETİNDE

Başkan Okumuş, Mahalleleri tek tek gezerek halkın içerisinde istişarelerde bulunarak Türkoğlu’nu daha iyi bir ilçe olma yolunda yatırımlara imza atıyor. Mahalleleri tek tek gezerek, Halkın sorunlarını dinleyen Okumuş, Türkoğlu ilçesini mega ilçe yapma hedefini gerçekleştirme yolunda emin adımlar atıyor.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.