Başkan Okumuş, şehit çocukları yetim ve öksüz çocukları evinde ziyaret etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçedeki Şehit çocukları, yetim ve öksüz çocukları evlerinde ziyaret ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2020 12:01
Başkan Okumuş, şehit çocukları yetim ve öksüz çocukları evinde ziyaret etti

Ziyarette; 23 Nisan şiirleri okuyan öğrencilere, Belediye Başkanı Osman Okumuş, Bayrak, ok, yay, okuma seti, oyun setleri ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Belediye Başkanı Osman Okumuş, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde ziyaret esnasındaki evin bahçelerinde çocuklarla birlikte puta ok atışı gerçekleştirdi.

baskan-okumus,-sehit-cocuklari-yetim-ve-oksuz-cocuklari-evinde-ziyaret-etti2.jpg

İlçemizdeki ve tüm dünya çocuklarının gününü kutluyorum diyen  Başkan Okumuş konuşmasında; 100. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını Korona virüsten dolayı maalesef meydanlarda ve okullarda kutlayamıyoruz. Çocuklarımızı bir nebzede olsa evlerinde  sosyal mesafeye de dikkat ederek ziyaret ettik. Bayramlarını kutladık. Kendilerine boş zamanlarında vakitlerini geçirebilecekleri eğitici oyun grupları, kitaplar, ok ve yay hediye ettik. bu vesileyle ilçemizdeki, Ülkemizdeki ve tüm dünya çocuklarının günü kutlu olsun.

baskan-okumus,-sehit-cocuklari-yetim-ve-oksuz-cocuklari-evinde-ziyaret-etti1.jpg

Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olan çocuklar Belediye Başkanı Osman Okumuş'a teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.