Başkan Okumuş; Engelli vatandaşın hayalini gerçekleştirdi

Sosyal projeleri ile güzel işlere imza atan Türkoğlu Belediyesi bir engelli vatandaşın isteğini daha yerine getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2020 09:18
Başkan Okumuş; Engelli vatandaşın hayalini gerçekleştirdi

Özellikle engelli kardeşlerimize sayısız tekerlekli sandalyeler gibi yardımların yanı sıra bir çok hizmetler yapan Türkoğlu Belediyesi, Beyoğlu mahallesinde yaşayan 21 yaşındaki Selahattin Orçan'ın asansör isteğini yerine getirdi.

Yaklaşık 2 ay önce, Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Camkemik hastası Selahattin Orçan'ı evinde ziyaret ettiler.

engelli-vatandasin-hayalini-gerceklestirdi-1.jpg

Ziyarette; Selahattin, evlerinin ikinci katta olduğunu ve evden dışarıya herzaman çıkamadığını belirtmesi üzerine Belediye Başkanından asansör talep etti. Başkan Okumuş'ta en kısa sürede isteğini yerine getirdi.

Hayallerim gercek oldu diyen Selahattin Orçan; "Her zaman babam evde olmuyor, eve inip çıkmam çok zor oluyordu. Eve çıkarmaları için amcalarımı, dayılarımı arıyordum. İki ay önce Milletvekilimiz Sayın İmran Kılıç, Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş ile birlikte ziyaretimize geldiler. Benden bir isteğin varmı dedikler. Bende asansör olmasını istiyordum, söz verdiler ve hemen çalışmalara başlanmıştı. Şimdi ise faaliyete geçti, istediğim gibi çarşıya gidiyorum, geziyorum geliyorum. Hepsinden Allah razı olsun teşekkür ediyorum."dedi.

engelli-vatandasin-hayalini-gerceklestirdi-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.