Başkan Okay’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mart 2020 09:37
Başkan Okay’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Başkan Okay, kadınların her açıdan pozitif ayrımcılığı hak ettiğini dile getirerek, “Şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım” dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada kadınlara yönelik her konuda pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğine vurgu yaptı. Kadının anne olduğunu hatırlatan Başkan Okay, mutlu bir evliliğin temelinin anne olduğunu ifade etti.

Başkan Okay, şunları söyledi: “Öncelikle başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Anne, aileyi ayakta tutan ve koruyan en önemli unsurdur. Bu sebeple kadınlarımıza her zaman pozitif ayrımcılık yapmalı ve onları korumalıyız. Toplumumuzda kadın bizim için aynı zamanda bir anne, aynı zamanda bir bacı, aynı zamanda bir evlat ve aynı zamanda bir eştir. Bu vesileyle bir kez daha başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.