Başkan Okay: Girişimci kadın sayısının artmasını önemsiyorum

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği’ne (KAGİD) hayırlı olsun ziyareti sırasında, kadın derneklerini ve çalışmalarını, girişimci kadın sayısının artmasını önemsediğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2021 11:13
Başkan Okay: Girişimci kadın sayısının artmasını önemsiyorum

Başkan Okay, Neşe Yıldızhan’ın kadınlar adına farkındalık oluşturan projelere imza atacağına inandığını belirterek; “Belediye olarak birlikte projeler yapabiliriz. Kadın istihdamı, sosyal ve kültürel anlamda her alanda yer almaları, özellikle de girişimci kadın sayısının artmasını önemsiyorum. Bizler de imkanlar ölçüsünde her zaman dernek çalışmalarına destek vermek isteriz. Neşe Hanım ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KAGİD Başkanı Yıldızhan ise, Başkan Okay’a nazik ziyareti ve destek beyanından dolayı teşekkür ederek, “Sizlerin desteği bizler için çok kıymetli. İnşallah, hayata geçireceğimiz projelerle, kadınların yolunu açıp, onların hayatına dokunacağız” diye konuştu.

baskan-necati-okay’dan-kagid’e-ziyaret.jpg

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.