Başkan Okay Fidan’ın çağrısına kayıtsız kalmadı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Engelliler Haftası Dolayısıyla sosyal medya üzerinden kendisine ulaşarak maske ve eldiven isteyen Fidan Boyraz’ın çağrısına kayıtsız kalmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2020 13:28
Başkan Okay Fidan’ın çağrısına kayıtsız kalmadı

Ekipleri konuyla ilgili görevlendiren Başkan Okay, Fidan Boyraz’ın isteğini yerine getirerek maske, kolonya, dezenfektan ve gıda ürünleri gönderdi.

dul_5619.jpg
Pandemi süreci nedeniyle Fidan’ı evinde ziyaret edemeyen Başkan Okay, ekipler aracılığıyla görüntülü konuştu. Fidan ile konuşan Başkan Okay, zihinsel engelli olan Fidan’ın engelliler haftasını kutladı. Başkan Okay, konuyla ilgili ise şunları söyledi: “Değerli kardeşimiz bizlere ulaşarak bazı taleplerde bulundu. Bizler de bu talepleri yerine getiriyoruz. Şuanda ekiplerimiz Fidan’ın ihtiyaçlarına yönelik eksiklerini gideriyorlar. Engelli kardeşlerimize bu güne kadar her zaman pozitif ayrımcılık uyguladık. Bundan sonra da onlara aynı şekilde hizmet üreteceğiz. Fidan kızımızın bizden talep etmiş olduğu tüm isteklerini yerine getiriyoruz. Bu hafta engelliler haftası olması münasebetiyle de bu durum ayrı bir önem kazanıyor. Ben bu vesileyle tüm engellilerimizin engelliler haftasını kutluyorum. Tüm engellilerimize saygı ve sevgilerimi iletiyorum.”

dul_5626.jpg
Başkan Okay’ın görüntülü konuşma sürprizi ile büyük sevinç yaşayarak şunları söyledi: “Başkanımız Necati Okay’a çok teşekkür ediyorum. Mesajıma kayıtsız kalmadı. İnşallah sağlık sorunlarım ile ilgili de çözüm üreteceğini söyledi. Ben Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ı ve Belediye Başkanımız Necati Okay’ı çok seviyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.