Başkan Mahçiçek’ten, karla mücadele aracı operatörüne sürpriz

Onikişubat Belediyesi, 18 Ocak’tan itibaren Kahramanmaraş'ı etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı sebebiyle, ekipleri ve karla mücadele araçlarıyla sahada gece gündüz demeden çalışıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2022 14:05
Başkan Mahçiçek’ten, karla mücadele aracı operatörüne sürpriz

Merkezde 55, kırsalda 82 mahalle olmak üzere toplam 137 mahallede, 120 araç ve 300 personeliyle karla kapanan yolları açmak için büyük bir mücadele veriyor.

Başkan Mahçiçek, bu mücadelenin içerisinde görev yapan karla mücadele aracı operatörüne içleri ısıtan bir sürpriz yaptı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle evine gidemeyip fazla mesai yapan operatörün doğum günü olması sebebiyle, ailesiyle birlikte operatörün görev bölgesine gidilerek kendisine doğum günü sürpriz yapıldı.

onikisubat-belediyesi-18-ocaktan-itibaren-kahramanmarasi-etkisi-altina-alan-soguk-hava-ve-kar-yagisi-sebebiyle-ekipleri-ve-karla-mucadele-araclariyla-sahada-gece-gunduz-demeden-calisiyor.jpeg

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in selamı kendisine iletilerek, doğum günü pastası ailesiyle birlikte üflendi.

Operatör, böyle bir şeyi hiç beklemediğini, büyük bir şaşkınlık yaşadığını, ailesini gördüğü için mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Mahçiçek’e de bu özel davranışından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.