Başkan Mahçiçek gönül bağı kurmaya devam ediyor

Onikişubat Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, hafta boyunca birçok mahalleye ziyarette bulunarak vatandaşlar ile bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2019 10:44
Başkan Mahçiçek gönül bağı kurmaya devam ediyor

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda Cumhur İttifakı’nın önemine değinen Başkan Mahçiçek, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Müfit Dal ile bir araya geldi. Hanefi Mahçiçek, ‘güçlü bir Türkiye için el ele verdiğimiz’ diye bahsettiği Milliyetçi Hareket Partisi’nin İlçe Başkanı ve teşkilat üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, geçtiğimiz hafta şehit ailelerini ziyaret ederek hediye takdiminde bulundu.

baskan-mahcicek-gonul-bagi-kurmaya-devam-ediyor.jpg

Başkan Mahçiçek, sosyal medya hesabından yaptığı anlamlı paylaşım önemli mesajlara değindi. İşte Başkan Mahçiçek’in o paylaşımlarından notlar; “Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza, milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. Ali’nin (r.a) ifadesinde de buyurduğu gibi vatan ve milletimize fenalık getirenleri affetmeyecek, tıpkı Duran Melemir kardeşimiz gibi topraklarımız uğruna şehadet şerbetini içen şehitlerimizi unutmayacağız. Şehidimizin kıymetli ailesi ile bir araya gelerek, dualarını ve gönüllerini aldık. Rabbim şehidimize rahmet, ailesine sabır ihsan eylesin. Şehidimiz Mehmet Bozgurt’un eşi Yıldız Bozgurt kardeşimizi evinde ziyaret ederek, halini hatırını sorduk”

baskan-mahcicek-gonul-bagi-kurmaya-devam-ediyor1.jpg

ÇOCUKLAR İLE KUCAKLAŞTI, EĞİTİM İSTİŞARELERİ YAPTI

Başkan Mahçiçek, Kalekaya ve Çokran mahallelerinde öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya gelerek eğitime yönelik istişarelerde bulundular. Aynı zamanda Başkan Mahçiçek, Gölpınar, Çağırgan ve Sadıklı mahallerinde de vatandaşlar ile bir araya geldi. Öğretmenler ile çocukların eğitim durumları hakkında konuşan Mahçiçek, vatandaşların da istek ve taleplerine kulak verdi. Mutlu yarınlar için bıkmadan usanmadan çalışmalarına devam edeceğini belirten Mahçiçek, daha güçlü bir Türkiye için hayata geçireceği projeleri vatandaşlara anlatıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.