Başkan Mahçiçek durmadan yorulmadan çalışmalarına devam ediyor

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmalarına durmadan, yorulmadan devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2019 16:24
Başkan Mahçiçek durmadan yorulmadan çalışmalarına devam ediyor

Çaldığı her kapıda güler yüzle karşılaşan Onikişubat Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, vatandaşların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Başkan Mahçiçek, Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinden açılış programlarına kadar dolu dolu bir haftayı geride bıraktı.

baskan-mahcicek-durmadan-yorulmadan-calismalarina-devam-ediyor3.jpg

EMEKÇİLERİ, USTALARI ZİYARET ETTİ

Seçim çalışmaları bünyesinde sanayi esnafı ile bir araya gelen Hanefi Mahçiçek, esnaflar ile muhabbet ederken objektiflere keyifli pozlar verdi. Başkan Mahçiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gönül Belediyeciliği vurgusu yaptı. Mahçiçek; “Sanayi esnafımızla birlikteyiz. Emekçilerimizi, ustalarımızı tek tek ziyaret ediyor, hayırlı işler temennisinde bulunuyoruz. Memleket İşi Gönül İşi diyerek, Gönül Belediyeciliği anlayışımızı anlatıyoruz. 31 Mart seçimlerinde ele ele, gönül gönüle olacağız” ifadelerine yer verdi. Aynı zamanda Başkan Mahçiçek, Eczacı Kalfaları Derneği’nin birinci yıldönümünde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ile birlikte dernek üyeleri ile bir araya geldi.

baskan-mahcicek-durmadan-yorulmadan-calismalarina-devam-ediyor.jpg

SEÇİM OFİSİNDE VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, seçim ofisinde vatandaşlar ile bir araya gelerek istek ve sorunlara kulak veriyor. Vatandaşlar ile keyifli dakikalar geçiren Başkan Mahçiçek, Onikişubat İlçesinin eksiklerini vatandaşların ağzından dinliyor. Gönül Belediyeciliği anlayışı ile hizmete son sürat devam ettiklerini belirten Mahçiçek, vatandaşların bütün ihtiyaçlarının karşılanacağını vurguladı.

baskan-mahcicek-durmadan-yorulmadan-calismalarina-devam-ediyor2.jpg

HASTA ZİYARETLERİ, ÖZEL GÜN ETKİNLİKLERİ, AÇILIŞLAR

Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek, yoğun mesaisine hasta ziyaretlerini de ekledi. Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalar ile bir araya gelen Mahçiçek, geçmiş olsun dileklerini hediye taktim ederek iletti. Hastalara acil şifalar dileyen Başkan Mahçiçek, hastanede tedavi altında olan vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinledi.

Başkan Mahçiçek, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı programına katıldı. Başkan Mahçiçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kutsal bir meslek vurgusu yaparak; “Kutsal bir mesleği icra eden hekimlerimize, göstermiş oldukları üstün fedakarlıklarından dolayı teşekkür eder, “Şifa Reçeteleri Yazmalarını” dileriz” mesajını yayınladı. Sütçü İmam Üniversitesi’nin de düzenlediği 14 Mart programına katılan Başkan Mahçiçek; “14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde kıymetli sağlık çalışanlarımız tarafından düzenlenen programa katılarak, mesleğe ilk adım atan öğrencilerimizin Beyaz Önlük Giyme Törenini izledik. Üstün fedakarlık gerektiren kutsal bir mesleği icra ettikleri için onları tebrik ediyor, şifa reçeteleri yazmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

baskan-mahcicek-durmadan-yorulmadan-calismalarina-devam-ediyor4.jpg

Terziler ve Konfeksiyoncular Odasının organize ettiği bu yıl ikincisi düzenlenen Alışveriş Festivali’nin açılışına katılan Mahçiçek, festivaldeki esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak vatandaşlara da keyifli zaman geçirmelerini diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.