Başkan Güven’den öğrencilere mesaj…

Başkan Güven’den öğrencilere mesaj…

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2017 14:24
Başkan Güven’den öğrencilere mesaj…

“YGS’ye girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum”

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven yayınladığı mesajda YGS’ye girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Güven mesajında şunları söyledi;”

DEĞERLİ GENÇLER;

Gireceğiniz sınavda çalışmalarınızın sonucunda sizlerin arzu ettikleri üniversiteyi kazanmanız en büyük dileğimizdir. Bu kapsamda Yüksek Öğretime Giriş (YGS) sınavını hayatınızın her şeyi olarak düşünmeyiniz. Sınavdan korkmayınız ve heyecanlanmayınız. İyimser olmaya ve her zaman olumlu düşünmeye önem veriniz. Şimdiye kadar yaptığınız çalışmalarla başarılı olacağınıza dair kendinize güvenin ve rahat olunuz. Yüksek Öğretim Giriş (YGS) sınavını sizin kişiliğinizi ölçen sınav olarak algılamayın. Sınavlar sadece akademik bilgi birikiminizi, yorum gücünüzü ve süreyi doğru kullanma becerinizi ölçer. Yüksek Öğretime Giriş (YGS) sınavı sizin başarınızı ölçen bir sınavdır: Sizler de böyle düşünmelisiniz.

Sınav esnasında ne kadar rahat olursanız bilgi birikiminizi ve yorum gücünüzü daha rahat kullanırsınız. Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Yüksek Öğretime Giriş  (YGS) sınavını başarıyla geçeceğinize ve aynı başarıyı Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girerek tekrarlayacağınıza inanıyorum. Sizler de kendinize inandığınız ve güvendiğiniz sürece başaramayacağınız engelin bulmadığına inanıyorum.

Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan bir insan olmaktır.

Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, YGS’ye girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. Ayrıca sınavlarda görevlendirilen bina sınav komisyonlarına, salon başkanı ve gözetmen arkadaşlarıma yapacakları bu çok önemli görevde de başarılar dilerim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.