Başkan Görgel’den KSÜ ile İş Birliği Vurgusu

Yayınlanma:
Başkan Görgel’den KSÜ ile İş Birliği Vurgusu
Editör

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş’u makamında ağırlayarak yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile KSÜ Rektörü olarak görevlendirilen Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş’u kabul eden Başkan Görgel, üniversitelerin şehirlerin gelişimindeki rolünün her geçen gün daha da önem kazandığını belirtti. Görüşmede, Büyükşehir Belediyesi ile üniversite arasında şehir planlaması, çevre yatırımları, kültürel etkinlikler ve gençlik projeleri başta olmak üzere birçok alanda iş birliği yapılabileceği ifade edildi.

Rektör Okumuş ise nazik ev sahipliği dolayısıyla Başkan Görgel’e teşekkür ederek, üniversitelerin yalnızca eğitim veren kurumlar değil, aynı zamanda bulundukları şehre değer katan yapılar olduğunu vurguladı.

“Rektörümüze Muvaffakiyetler Diliyorum”

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırat Görgel, Kahramanmaraş’ın gelişimini bilimsel ve akademik katkılarla desteklemeyi önemsediklerini belirterek, “Şehrimizin kalkınmasını sadece fiziki yatırımlarla değil, bilimsel çalışmalarla da güçlendirmeliyiz. Üniversitemizle kurduğumuz güçlü iş birlikleri şehir planlamasından çevre projelerine, gençlik çalışmalarından kültürel faaliyetlere kadar pek çok alanda önemli kazanımlar sağlıyor. Kahramanmaraş’ımızı daha ileriye taşımak için ortak aklı esas alan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Sayın Rektörümüze yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.