Başkan Görgel, depremde ailesini kaybeden çocuklarla bir araya geldi

6 Şubat depremlerinde ailesini kaybeden çocukları ziyaret eden Başkan Görgel, “Asrın felaketinde ailesini kaybeden yavrularımıza kol kanat geren kıymetli aile büyüklerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2024 07:10
Başkan Görgel, depremde ailesini kaybeden çocuklarla bir araya geldi

Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen programa katılmak üzere şehre gelen AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile 6 Şubat depremlerinde ailesini kaybeden çocukları hanelerinde ziyaret etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Tuba Köksal, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan ve İl Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz’un da yer aldığı ziyaretlerde hane halkıyla sohbet eden ve acılarını paylaşan Kaya ve Görgel, çocuklarla da yakından ilgilendi. Acılı ailelere başsağlığı dileklerini ileten Başkan Fırat Görgel, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya ile 6 Şubat depremlerinde anne ve babasını kaybeden yavrularımızı yaşadıkları evlerde ziyaret ettik. Hane halkıyla sohbet ettik, acılarını paylaştık, başsağlığı ve sabır dileklerimizi ilettik. Asrın felaketinde ailesini kaybeden yavrularımıza kol kanat geren kıymetli aile büyüklerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesileyle depremde Rahmet-i Rahman’a uğurladığımız tüm canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.