Başkan Çeleğen’den hasta ziyareti

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, bugün gerçekleşen hasta ziyaretleri ile çok sayıda kişiyi tedavi gördükleri hastanede ve evlerinde ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2018 09:20
Başkan Çeleğen’den hasta ziyareti

Haftanın belirli günleri hasta ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, bu hafta Elbistan Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti. Çeleğen ayrıca, sağlık sorunları bulunan 10 kişiyi de evlerinde ziyarette bulundu.

TÜM SERVİSLERİ TEK TEK DOLAŞTI

Tüm servisleri tek tek dolaşarak, yatan hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu ve her hangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

baskan-celegen’den-hasta-ziyareti1.jpg

HASTALAR BÜYÜK MUTLUK YAŞADI

Sürpriz ziyaret nedeniyle büyük mutluluk yaşayan hasta ve hasta yakınları, Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’e teşekkür ederek, sağlık hizmetleri ile ilgili memnuniyetlerini paylaştılar. Hasta ve yakınları, Elbistan Devlet Hastanesi için Türkiye’nin en iyi hastanelerinden biri olduğunu vurgulayarak, “Allah sizlerden razı olsun. Hastanemizden ve doktorlarımızdan çok memnunuz. Sizler sayesinde bu hizmetleri alıyoruz.” diyerek sağlıkta gelinen son nokta için övgü dolu sözler sarf ettiler ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Çeleğen, ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.

2-083.jpg

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Çeleğen ; “Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor. Her zaman olduğu gibi biz hemşehrilerimizin yanındayız. Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.