Başkan Bozdağ’ın 12 Şubat mesajı

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Kahramanmaraş'ın Düşman İşgalinden Kurtuluş'un 98. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2018 13:01
Başkan Bozdağ’ın 12 Şubat mesajı

Başkan Bozdağ mesajında; “Büyük bir inanç ve istiklal aşkıyla vatan savunmasında tek yürek olan Maraş, eşine az rastlanır bir kahramanlık sergilemiştir. Milli mücadelenin mutlak zafere ulaşacağı inancını bütün vatana Maraş halkının gösterdiği bu kahramanlık ilham etmiştir. 98. yıl önce çok kısıtlı imkânlarla sömürgecileri vatan topraklarından püskürterek şanlı bir tarih yazan Maraş halkı Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiği kahramanlıklar neticesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından önce “İstiklal Madalyası” daha sonra "Kahramanlık" ünvanı ile onurlandırılmıştır.

Gururunu yaşadığımız bu mücadelenin zaferini kutlarken, ülkemizin ve şehrimizin aynı ruhu aynı heyecanı taşıdığını hissetmek bizler için büyük erdemdir. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin bozulmadan kurtuluş mücadelesindeki heyecanla sürmesini temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kahramanmaraşlıların 12 Şubat Kurtuluş Bayramını tebrik ediyor, aziz şehitlerimize rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.