Başkan Bozdağ’dan kırsal mahallelere hizmet

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ tarafından kırsal mahallere hizmet aralıksız devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2018 12:08
Başkan Bozdağ’dan kırsal mahallelere hizmet

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Göynük ve Akçakoyunlu Mahallelerin de başlatılan kilit parke taşı çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Bozdağ, buradaki incelemelerinin ardından vatandaşlarla bir takım sohbet de bulunarak sorunlarını dinledi.

k1-054.jpg

Vatandaşlarla bir araya gelerek ilçeye yapılan hizmetleri vatandaşlarla paylaşan Başkan Bozdağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi için çalışmalarımız son hızla devam ediyoruz. Pazarcık Belediyesi olarak ayrım yapmadan ihtiyaç ve talepler doğrultusunda her kesime hizmet götürüyoruz. İnşallah hem kent merkezi hem de kırsal alanda yapılan hizmetlerle güzel bir iş ortaya çıkaracağız. Göynük ve Akçakoyunlu mahallelerimiz de yıllardır yapılmayan kilit parke taşı döşeme çalışmalarını başlattık. Belediyemiz Fen İşleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

k2-037.jpg

Yıllardır tozdan ve çamurdan çıkamadıklarını belirten Göynük ve Akçakoyunlu Mahallesi sakinleri Başkan Bozdağ'a yoğun ilgi göstererek teşekkür ettiler.

k3-021.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.