Başkan Bolat: Bizim hedefimiz Kahramanmaraş’ı temsil etmek

Türkoğlu Belediyespor Kulüp Başkanı Doğan Bolat, hedeflerinin 3. lig olduğunu belirterek, “Biz Kahramanmaraş’ta futbolu temsil etmek istiyoruz, bizde hedef bitmez” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2021 23:54
Başkan Bolat: Bizim hedefimiz Kahramanmaraş’ı temsil etmek

Kahramanmaraş’ın temsilcisi olmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Bolat, “Hedefimiz 3. Lig, buradaki sorumluluğumuzun da farkındayız. Bizim sorumluluğumuz daha fazla, sebebi hem güzel ilçemizi hem ilimizi en iyi bir şekilde temsil etmek. İlimizin merkezinde BAL’da takım yok. İsim olarak yok, işte bu durumda Türkoğlu Belediyespor Kahramanmaraş merkezinde BAL’daki de takımı, BAL’daki temsilcisi. Bizim maçlarımızı 12 Şubat Stadyumunda oynama sebepte buydu. Dedik ki 12 Şubat Stadyumunda oynayalım, Merkezin seyircisini de sevgisini de kazanalım dedik” dedi.

Takımın Ligin kalitesinde olduğunu ve ekibin iyi olduğunun altını çizen Bolat, “Umuyorum, pandemi süreci biraz yumuşar da tribünlerimiz seyirci ile dolar. Kısmi olsa da açılır tribünlerimiz cıvıl cıvıl olur. Çünkü onlara çok ihtiyacımız var. İçerdeki maçlarda kısa dönemli hedeflerimiz önce gruptan 1. Olarak çıkmak, Grubumuz 4 takımlı, biz bu gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. O şekilde yapılandık. Yine pandemi sürecinden dolayı kadromuzu güçlendirdik. Standartlara göre 22- 24’den ziyade 30’ları bulduk. Şartlar bunu gerektiriyor, korona virüs testler pozitif çıkar, negatif çıkar bu durumları da göz önünde bulundurmamız gerekiyor” dedi.

Onursal Başkan Osman Okumuştan tam destek gördüklerinin altını çizen Doğan Bolat, “En büyük hedefimiz Kahramanmaraş’ı 3. ligde temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz değil hedeflerimiz var. Biz Kahramanmaraş’ta Futbolu temsil etmek istiyoruz. 3. Lige çıktığımızda durmayacağız, Oman Başkanın olduğu yerde durmak mümkün değil, 3. Lige çıktığımızda direk bize 2. Lig hedefini göstereceğiz. Kendisi her zaman yanımızda kendisine çok teşekkür ediyoruz. Maddi, Manevi olarak hiçbir sıkıntımız yok. Biz sezon başında Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’un Fahri başkanlığında yeniden bir yapılanmaya girdik, Fethi Hocamla anlaştık. Fethi Hocamında yapısını biliyorsunuz. Ligde iddialı olan takımlarda var. Tabi Osman Başkanımız iddialardan daha iddialı, bizlere de bu görevi verdiler. Fethi Hocamla birlikte güzel bir kadro, iddialı bir kadro oluşturduğumuzun kanaatindeyiz. İşte bu son sürece girdik. Hazırlık maçları ile lig hazırlıkları yapıyoruz. İlk haftaki rakibimiz şehrimizin diğer takımı Elbistanspor. Gönül ister ki biz çıkamaz isek Elbistan çıksın, ama gruptan da bir tane çıkacak, birimiz çıkamayacağız. Bu durumda tabiki ben çıkmak istiyorum. Biz Türkoğlu Belediyespor’u gruptan çıkaracağız” diye konuştu.

KAYNAK: Sha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.