Balıkesir’de Bir Huzur Merkezi: Sındırgı Eman Termal Otel

Doğayla iç içe, şehrin gürültü ve stresinden uzak Sındırgı Eman Termal Otel, sağlık turizminin vazgeçilmez adresi olarak ziyaretçilerine hizmet veriyor. Otelde 33 derece çıkış sıcaklığa sahip doğal mineralli akratotermal su tam bir şifa kaynağı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2023 23:26
Balıkesir’de Bir Huzur Merkezi: Sındırgı Eman Termal Otel

Türkiye’nin saklı güzelliklerinin merkezlerinden olan Balıkesir, termal otelleriyle de sağlık turizminin en bilinen adreslerinin biri. Özellikle İstanbul’a yakın mesafede olması, İstanbul’un metropol kabalığından biraz olsun uzaklaşmak ve doğayla baş başa kalmak isteyenlerin pek çok tatil imkanı bulabileceği uğrakların başında yer alıyor.

Sadece İstanbul değil Türkiye’nin hemen her yerinden her sezon binlerce misafiri ağırlayan Balıkesir, misafirlerinin rahat etmesi adına her türlü imkânı seferber eden otelleriyle de göz dolduruyor.

Sındırgı Eman Termal Otel de Balıkesir’e sağlık turizmi ve tatil için gelenlerin ilk tercihlerinden biri oluyor. Otel, şehir merkezine 60 kilometre, Sındırgı’ya 6 kilometre uzaklıktaki ve 10 dönüm ormanlık arazi üzerine konumlanmış doğal bir tatil merkezi.

Oteldeki termal suyun içinde yüksek oranda bulunan selenyum ve çinko doğal antioksidan özelliğe sahip. Otel, cilt hastalıkları ve kemik erimesine derman arayanların uğrak yeri.

5.jpg

SAĞLIK TURİZMİ

Eman Termal Otel, kaliteli hizmet anlayışı ve güler yüzlü personeliyle kendine vakit ayırmak isteyen misafirlerini, orman sessizliği içerinde tertemiz havanın tadını çıkarmaya ve sağlıklı bir tatil yapmaya çağırıyor.

Eman Termal Otel, bahçe çıkışlı 6 bloktan ve 28 odadan oluşuyor. Odalar, iki çocuklu bir ailenin rahatlıkla konaklayacağı 1+1 suit, iki kişilik double yataklı ve twin yataklı 2 kişilik şeklinde yer alıyor. Butik bir tatil köyü şeklinde yapılan otel, muhteşem bir doğasıyla görenleri kendine hayran bırakırken doğa ile iç içe tasarlanan bütün alanlar, doğanın verdiği enerjinin tadını çıkarmanızı sağlıyor.

ATLA GEZİNTİ, TREKKİNG VE BALIK TUTMANIN ADRESİ

Eman Termal Termal Otel’in tüm odaları telefonlu, uydu kanal televizyonlu, klimalı ve mini barlı olup soğuk havalarda otel zemini yerden ısıtma sistemi ile ısıtılıyor. Oda banyolarında, şampuan, saç kremi, duş jeli, sabun, kullan-at terlikler gibi buklet malzemeleriyle havlular ve saç kurutma makinesi misafirlere özel olarak hazır bulunuyor. Geniş çekim alanına sahip ücretsiz Wi-Fi ve otopark hizmeti ile misafirlere kolay bir tatil imkânı sunulan Eman Termal Otel, misafirlerin taleplerine göre, atlarla orman ve yayla turu, trekking, baraj gölünde olta ile balık tutma gibi aktiviteler düzenliyor.

Termal suyun oluşturduğu nehrin çevresindeki yürüyüş yolu ise ailenizle huzur dolu bir gezinti imkânı sunuyor. Eman Termal Otel’de dinginlik ve huzur sizi bekliyor.

CİLT HASTALIKLARI VE KEMİK ERİMESİ İÇİN BİREBİR

Otelde bulunan termal su, doğal mineralli akratotermal sular grubunda olup 33 derece çıkış sıcaklığına sahip. Odalarda hem 40-50 derece sıcaklığında ısıtılmış olarak, hem de doğal çıkış ısısıyla gelen iki başlıklı küvetler yer alıyor. İçerisinde bulunan yüksek orandaki selenyumun ve çinkonun antioksidan özelliği sayesinde, çeşitli cilt hastalıklarının tedavisinde yardımcı olarak bilinirken başta sedef hastalığı olmak üzere, cilt yaraları, yanıklar, egzama, mantar, sivilce, akne, alerji ve kemik erimesine iyi geliyor.

Tesiste, hepsi termal su ile doldurulmuş, birisi ortak kullanımlı açık, diğer ikisi kapalı bay ve bayanlar için ayrı ayrı olmak üzere toplam 3 adet havuz yer alıyor. Kapalı havuzlarda 2 adet de çocuk havuzu olup, havuzlarda duş, tuvalet ve soyunma kabinleri bulunuyor. Havuzdan sonra saunada terleyip toksin atabilir ve yine termal özellikli Türk Hamamı’nda hamam keyfi yapmak sizin tercihiniz. Türk hamamı ve sauna için otelin konaklayan misafirlerinden ayrıca bir ücret alınmıyor.

AİLE BANYOLARI, AÇIK BÜFE VE DOĞAYA KARŞI KAHVALTI KEYFİ

Termal kaynağın bulunduğu ormanlık vadide 4 adet günübirlik aile banyoları da gün içerisinde misafirlerin kullanımına açık Halka da açık olan günübirlik banyolardan otel müşterileri ücretsiz yararlanabiliyor. Termal nehrin kenarındaki orman içinde çay bahçesi, çocuk oyun parkı ve mescit de konukların her daim hizmetinde. Restaurant, açık büfe-alacarte ve cafe-bistro konseptleriyle, sadece otel müşterilerine değil, diğer konuklara da hizmet veren Eman Termal Otel’de et ve deniz ürünleri ile yöresel yemekleri tadabilir, mutfak şefinin özel tatlılarıyla damağınızı şenlendirilebilirsiniz. Hafta sonları muhteşem doğanın eşliğinde açık büfe brunch veya menüde yer alan serpme kahvaltı yapmak için Eman Termal Otel tercihiniz olabilir.

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.