Asel Konutları Ve İş Merkezi’nde Katlar Yükseliyor

Türkoğlu’nun yeni mimari yapısı Asel Konutları ve Asel İş Merkezinde katlar yükseliyor. Tanhan İnşaat’ın temellerini attığı Asel Konutları ve Asel İş Merkezinde çalışmalar son hızla sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2019 12:59
Asel Konutları Ve İş Merkezi’nde Katlar Yükseliyor

Türkoğlu’na alışılmışın dışında bir mimari yapı kazandırmayı hedefleyen Tanhan İnşaat, bu proje ile ilçe ekonomisine de büyük katkı sağlamayı hedefliyor. Değerlendirmelerde bulunan Tanhan İnşaat Ortaklarından Bahri Ceyhan, Mimari çizgilerini bozmadan kalite çıtalarını her geçen gün yükselttiklerini söyledi. Asel Konutları ile Türkoğlu’na büyük bir kazanım sağladıklarını söyleyen Ceyhan, insanların daha güzel yaşayacağı ortam sağlama hedefleri olduğunu sözleri arasına ekledi.

asel-1.jpg

Ceyhan açıklamalarında; “Biz mevcut yapılan inşaatların dışına çıkmak istiyoruz. Asel konutları ve Asel İş Merkezleri ile daha ileriye dönük projeler geliştiriyoruz. Mimari çizgimizi bozmadan, kalite çıtamızı her geçen gün yükselterek Türkoğlu’muza hizmet vereceğiz. İlçe ekonomimize bu projemiz ile can suyu katacağız. Yurtdışından gelen gurbetçi vatandaşlarımızın bu yatırıma katkıda bulunarak hem mal sahibi olmalarını hem de ilçemize yatırım yapmalarını hedefliyoruz. Standart dışı bir yapıya imza atacağız ve Türkoğlu’muzun çehresine artı bir güzellik katacağız. Çevremizde belediye binamız ve hükümet konağımız var, Asel Konutları projemiz ile bu güzel binalarımızın bulunduğu çehreye bir güzellik de biz katacağız” ifadelerini kullandı.

asel-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.