Artık her yıl 15 Temmuz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan demokrasi nöbetinde büyük başarı elde eden Türkiye Cumhuriyeti Halkına bir mesaj verdi. 'Artık her yıl 15 Temmuz Şehitler Günü' olarak anılacaktır dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2016 09:58
Artık her yıl 15 Temmuz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan askeri hareketlilik yalanlarından dolayı Başbakan, Genelkurmay Başkanı’nı yanına alarak basın toplantısı düzenleyen Erdoğan, 15 Temmuz’u “Şehitler Günü” ilan etti.

Dün gece askeri hareketlilik dedikodularından dolayı vatandaşlar birçok askeri kışlalarının önüne giderek nöbet beklemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ile birlikte kameralar karşısına geçti. İftiralara, fitnelere, yalan yanlış haberlere itibar edilmemesi ve inanılmaması gerektiğini belirterek “Hükümetimizin, devletimizin, yetkili kurumların kişilerin, güvenlik güçlerimizin verdiği bilgilere güvenilmesini özellikle rica ediyorum” dedi. Erdoğan 15 Temmuz’un her yıl Şehitler Günü olarak anılacağı ifade etti.

 

MİLLETİMDEN NÖBETİ SÜRDÜRMELERİNİ RİCA EDİYORUM

“Gördük ki darbenin en güçlü panzehri milli iradedir. Feraseti ve cesaretiyle silahlı darbe girişimini akamete uğratan kahraman milletimden, ülkemiz bu sıkıntılı dönemden tamamen çıkana kadar meydanlarda tuttuğu demokrasi nöbetini sürdürmesini rica ediyorum.”

15 TEMMUZ'U "ŞEHİTLERİMİZİ ANMA GÜNÜ" OLARAK İLAN ETTİK

“Gelecek nesiller siviliyle, polisiyle, askeriyle 15 Temmuz demokrasi direnişinin tüm kahramanlarını asla unutmayacaktır. 15 Temmuz tarihini her yıl Şehitlerimizi Anma Günü olarak ilan ettiğimizi de bu vesileyle sizlerle paylaşmak istiyorum.”

"MİLLETİMİZ DEMOKRASİ NÖBETİNİ SÜRDÜRMELİDİR"

Gördük ki darbenin en güçlü panzehri milli iradedir. Milletimiz demokrasi nöbetini sürdürmelidir.

"DEVLETİMİZ DİMDİK AYAKTADIR"

Devletimiz Cumhurbaşkanıyla, hükümetiyle, TSK ile, bakanlıklarıyla, emniyet teşkilatıyla, valilikleriyle, belediyeleriyle, hepsinden önemlisi milletiyle dimdik ayaktadır. Hükümetimiz güvenlik güçlerimizin üstün gayretleri neticesinde duruma hakimdir.

FETÖ mensuplarının kurumlarımızdan temizlenme süreci tüm hızıyla sürüyor.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.