Araç almayı düşünenler, elini çabuk tutmalı

Otomotiv sektöründe faizlerin rolünün büyük olduğunu belirten Marfi Otomotiv Satış Müdürü Abdullah Yenikomşu, gazetemize yaptığı değerlendirmede faiz oranlarındaki düşüşün satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:39
Araç almayı düşünenler, elini çabuk tutmalı

Uygulanan faiz indirimlerinin ve kampanyaların otomotiv sektöründe canlılığa neden olduğunu belirten Yenikomşu; “Otomotiv sektöründe faizlerin rolü oldukça büyük. 2.29 olan faiz oranları önce 1.89’a, sonra da 1.79 gibi bir rakama geriledi. Hem konutlarda hem de otomotiv sektöründeki devletimizin aldığı faiz indirimi piyasaları hareketlendirdi. Doğal olarak bizim satışlarımız da hareketlendi” ifadelerini kullandı.

KAMPANYALAR DEVAM EDİYOR

Sıfır araç alımındaki kampanyaların halen devam ettiğini belirten Yenikomşu, araç fiyatları hakkında da detaylı bilgiler verdi. Yenikomşu, açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Şu anda otomobillerde hali hazırda devam eden hurda indirimi mevcut. Egea sedan başlangı paketi aracımız 87 bin 900 tl, hurda indirimi ile de 72 bin 900 tl’den başlayan fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz. Özellik olarak rakiplerinin oldukça altında bir fiyata sunulan bir aracımız. Bundan kaynaklı olarak da son 3 yılın en ok satan otomobili Fiat Egea. Ticari araçlarda da bizim lokomotifimiz, fiorino ve doblolarımız. Bu araçlarımızın koltuklu olanlarında da ÖTV bizden kampanyamız var. Tabi haziran sonu itibari ile bu kampanya bitti ama biz o aradaki farkı müşterimize indirim olarak sağlıyoruz. Diğer açık kasa kamyonet ve kapalı kasa araçlarımızda da KDV bizden olmak üzere avantajlı fiyatlarımız ile müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz. Fiorinolarımız 87 bin 900 Tl’den başlayan fiyatlarla, panelvan diye tarif ettiğimiz modeller de 76 bin 400 tl’den başlayan fiyatlarla, Ducato araçlarımızda 131 bin Tl’den başlayan fiyatlarla vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Ekim-Kasım-Aralık dediğimiz son çeyrek en çok adet yaptığımız aylar. Özellikle kasım ve aralık ayında daha canlı oluyor. Son 3 ayda ekstra avantajlı kampanyalar olacak. Eğer finansal kaynaklarda sıkıntı yoksa ve vatandaşın ihtiyacı varsa geç kaldığı her gün kaybıdır”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.