Antalya Bungalov Otel Keyfi

Babylon Town Antalya Bungalow Hotel, butik oteller arasında hem bungalov rahatlığı sunması hem de otel konforunda bir tatil hizmeti ile öne çıkıyor. Sunduğu pek çok hizmet ile Antalya’ nın göz bebeği Olimpos’ ta hizmet veren otel, 2021 yılında...

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2022 09:54
Antalya Bungalov Otel Keyfi

Babylon Town Antalya Bungalow Hotel, ler arasında hem bungalov rahatlığı sunması hem de otel konforunda bir tatil hizmeti ile öne çıkıyor. Sunduğu pek çok hizmet ile Antalya’ nın göz bebeği Olimpos’ ta hizmet veren otel, 2021 yılında açılmasına rağmen şimdiden rezervasyonlarını doldurmaya başladı.

Sizler de yaz kış fark etmeksizin Antalya’ nın müthiş doğasının içerisinde otel konforunda bir tatil yaparak tüm yorgunluklarınızdan ve şehrin sizde yarattığı stresten kurtulmak için Antalya Bungalov Oteli tercih edebilirsiniz.

Konforlu Konaklama ve Oda Hizmeti

Bungalov evler, doğa ile iç içe olmasıyla bilinmekte ve özellikle otel odaları gibi, tek bir bölümde olmaması ile tatilcilerde ev konforu bilincini uyandırmaktadır. Babylon Town Bungalow Hotel’ de de aynı şekilde birbirinden ayrı ve eşsiz doğa manzarası ile bütünleşmiş bungalov evler kullanılmıştır.

Odalar, misafirlerin talepleri doğrultusunda belirlenmektedir. Genel olarak iki kişilikten başlayan odalar dışında kalabalık gruplar için de pek çok oda seçeneği mevcuttur.

Lezzetli ve Sağlıklı Yemek Çeşitleri

Bungalov evlerde doğa ile iç içe olmanın yanı sıra, ’de misafirler yemek hazırlamak zorunda kalmaz, işletmenin sunduğu mükemmel menülerden yararlanma imkânına sahip olurlar.

Bu anlamda her ay için belirlenen menü listeleri hem site üzerinde hem de otelde duyurulmaktadır. Bu anlamda eşsiz lezzetler ve doğanın bütünleştiği bu tatili sizler de hak ediyorsunuz.

Yetenekli ve Tanınmış DJ’ ler İle Sınırsız Eğlence

Bu otelde, doğa ve sakinliğin tadını çıkarırken aynı zamanda 15.00 ila 19.00 saatleri arasında Deep House, Ethnic ve Lounge müzik ile ünlenmiş Dj Serkant eşliğinde eğlencenin tadına varmak da mümkündür.

Bu etkinliklere katılarak, hem kaynaşmak hem de eğlenmek için yeni arkadaşlıklar da kurabilirsiniz.

Doğa Etkinlikleri

Otelin sunduğu bir diğer özellik ise ATV ve elektrikli motor ile bisiklet turları imkânı sunmakta ve doğa etkinlikleri ile misafirlerini ağırlamaktadır. Bunların yanında dans ve eğlence için de BT Club her zaman isteklere hazırdır.

Sizler de https://www.babylontown.com.tr/ üzerinden hızlı bir şekilde rezervasyon oluşturabilir ve mükemmel bir tatil için ilk adımı atabilirsiniz.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.