Altyapı Yönetimi Nedir?

Şirketler için verilerin saklandığı ve üretildiği altyapı sistem yönetimi oldukça önemlidir. Çünkü bu anlamda gerekli yönetim sağlanmazsa veri kayıpları, depolama sorunları vb. meydana gelebilmektedir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2022 09:54
Altyapı Yönetimi Nedir?

Şirketler için verilerin saklandığı ve üretildiği oldukça önemlidir. Çünkü bu anlamda gerekli yönetim sağlanmazsa veri kayıpları, depolama sorunları vb. meydana gelebilmektedir.

Alt yapı yönetimi dendiğinde şirketlerin işlemci, RAM ve depolama alanları düşünülebilir. Bu yapıların değişik şekillerde yönetimi sağlanabilmektedir. Bazı şirketler bunun için özel sistem odaları tasarlamakta ve IT ekipleri ile devamlı bir çalışma gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

Bazı şirketler ise söz konusu alanları kiralayarak işlem yürütmeye çalışmaktadırlar. Her anlamda bu hizmetin sağlanması için güvenilir kaynaklara ihtiyaç duyulmaktadır. Burada da Warpiris hizmetleri devreye girmektedir.

Altyapı Yönetimi Şirkete Ne Kazandırır?

Öncelikle bir şirket hangi yöntem ile olursa olsun güvenlik bakımından ve kesintisiz çalışma için altyapı yönetimini sağlamalıdır. Peki, şirketiniz için Warpiris altyapı yönetimini seçerseniz bu durum şirketinize neler kazandırabilir?

Şirket verileri bu kapsamda Hypervisor alanında sanal makine seviyesi hizmet bileşenleri, veri depolama alanı, 7x24 izleme imkânı ile devamlı kontrol altında tutulabilmektedir.

Sanal makine kaynaklı olarak, yeni sanal makine oluşumu, anlık görüntü, kaynak konfigürasyonları, şablon yönetimi, performans ve kaynak tüketim analizleri ve sürüm yönetimi gerçekleştirilebilmektedir.

Sanallaştırma platformu ile ilgili olarak da problem çözümü, lisans yönetimi, vendor’a açılan çağrı yönetimi ve alarm konfigürasyonları sağlanmaktadır.

Bu şekilde veri yönetimi ile ilgili tüm aşamalar kusursuz şekilde gerçekleştirilebilmekte ve şirkete değer kazandırılmakta, IT kapsamında yükler hafifletilmektedir.

Warpiris Altyapı Yönetimi Hizmetleri

Altyapı yönetimi ile şirketin IT kısmındaki pek çok işi Warpiris ile çalışarak yönetebilir, güvenli şekilde depolama, RAM ve işlemci ile ilgili olan adımların çözümlenmesinde sorunsuz şekilde ilerleyebilirsiniz.

Bu anlamda Warpiris ile sunduğumuz altyapı yönetim hizmetlerimizin kapsamı şu şekildedir;

Depolama, performans ve kapasite analizleri, kapasitenin 7 / 24 izlenmesi, katmanlama konfigürasyonu, LUN oluşturma, geri kazanım, snapshot işlemlerinin gerçekleştirilmesi,

Fiziksel sunucu arızalarında çağrı yönetimi, sunucuların 7 / 24 izlenmesi, donanımsal ve yazılımsal arızalara müdahale,

Warpiris ile çalışarak tüm bunlara sahip olabilirsiniz. Bunun yanında site üzerinden hizmetlerimizi inceleyebilirsiniz. Ayrıca sonraki makalemiz https://www.warpiris.com/yeni-nesil-odeme-sistemleri/ göz atabilirsiniz.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.